PhotoFrame

  PhotoFrame

  Elke foto vertelt uw verhaal

  Bekijk, deel, orden en beleef uw herinneringen opnieuw! De 7FF2M4 geeft uw digitale foto's weer met de kwaliteit en rijke kleuren van professioneel afgedrukte foto's. Bovendien passen de vier verwisselbare frames bij uw interieur en smaak. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

PhotoFrame

17, 8 cm (7") LCD-scherm, 16, 5 cm (6, 5") weergavegebied 7FF2M4/00 Soortgelijke producten zoeken

Elke foto vertelt uw verhaal

 • Draaien, zoomen, bijsnijden, maskeren en effecten toevoegen aan uw foto's

  Draaien, zoomen, bijsnijden, maskeren en effecten toevoegen aan uw foto's

  De PhotoEffect Wizard is een gebruiksvriendelijke functie waarmee u in het PhotoFrame kunt roteren, inzoomen, bijsnijden en zelfs fotokleuren kunt instellen op zwart-wit en sepia.

 • Hoge pixeldichtheid voor een scherpe en gedetailleerde fotoweergave

  Het allerbeste scherm met een hoge dichtheid op de markt biedt 88% meer pixels per vierkante inch. Dat is zelfs nog hoger dan een hoogwaardige 43 cm (17") LCD-monitor -- hierdoor zorgen uw mooie foto's voor jaloerse blikken. Zij bieden namelijk dezelfde natuurgetrouwe details en levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken.

 • Perfecte digitale kleuren voor een kleurrijke, verbluffende fotoweergave

  Kleurenscherm haalt het beste in uw foto's naar boven met levendige, natuurgetrouwe kleuren door dezelfde kleuren weer te geven als de kleuren van professioneel afgedrukte foto's.

 • Vier verwisselbare frames voor aanpassing aan uw inrichting en persoonlijke smaak

  Een selectie verwisselbare frames voor uw PhotoFrame. De frames passen bij uw persoonlijke smaak en voegen extra cachet toe aan de inrichting van uw huis of kantoor.

 • Automatische foto-oriëntatie om staande of liggende modi te selecteren

  Automatische herkenning van staande/liggende foto's heeft een sensor die de oriëntatie van PhotoFrame herkent en elke foto op de juiste wijze weergeeft.

 • Leef u uit met collages: geef meerdere foto's weer in één beeld

  Het lijkt op een diapresentatie om foto's in collagevorm weer te geven waarbij verschillende foto's automatisch en willekeurig worden samengevoegd om onaantrekkelijke randen van foto's die kleiner zijn dan de schermgrootte te voorkomen.

 • Diapresentaties, foto's, miniatuurafbeeldingen of de klok weergeven

  De flexibele weergavemodi geven u de vrijheid om uw foto's op verschillende manieren te zien. Bekijk ze een voor een of als miniatuurweergaven om gemakkelijk te kunnen zoeken of om een diapresentatie van uw favoriete foto's te maken.

 • Maak albums en diapresentaties, en beheer uw foto's

  Met Smart Album kunt u albums maken en beheren. Tevens kunt u overgangseffecten instellen op uw fotopresentatie en deze effecten aanpassen.

 • Foto's kopiëren tussen geheugenkaarten voor extra opslag

  Philips PhotoFrame kan twee geheugenkaarten tegelijk lezen via de interne geheugenkaartlezers en met de SmartCopy-software kunt u uw digitale foto's kopiëren van de ene geheugenkaart naar de andere. De software past automatisch het formaat van de gekopieerde foto's aan en comprimeert de foto's om het aantal foto's dat u intern of extern kunt opslaan te vergroten.

 • Maximaal 1000 foto's opslaan in het intern geheugen

  Slimme software minimaliseert de vereiste opslagruimte zonder dat de weergavekwaliteit van de foto's achteruit gaat.

 • Werkt op AC-netstroom of draadloos met de oplaadbare batterij

  Mogelijkheid voor AC-voeding of interne batterij. Hierdoor kunt u kiezen of u uw PhotoFrame op AC-netstroom wilt gebruiken, of draadloos met de interne oplaadbare batterij.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in