Met de Slowjuicer kunt u salade als een sapje drinken, in kleine shotglaasjes met crushed ijs. Ik heb hier een mengsel van ijsbergsla, peer en radijs gemaakt.
Porties 4, Voorbereidingstijd 5-10 minuten, Bereidingstijd: 5- 10 minuten
Ingrediënten
- ¾ komkommer
- ½ krop ijsbergsla
- 1 groene paprika
- 3 rijpe peren
- 6 radijsjes
- Crushed ijs
- Voor de garnering:
- 4 radijsjes
- ¼ komkommer
- Crushed ijs
Bereiding
- 1. Doe alle ingrediënten behalve de radijsjes in uw slowjuicer en maak het sapje. Hou wat komkommer en radijs achter voor de decoratie op het glas. Snij van de schil van de komkommer lange slierten en snij de radijs in plakjes. Vul de shotglaasjes eerst met het crushed ijs en doe er de radijsjes in.
- 2. Giet nu het sap erop en garneer de glaasjes met de lange sierten komkommer en een plakje radijs.