NL
FR
1
Producten

SpeedPro Max Steelstofzuiger

Verzamelt stof en vuil van alle kanten, 25, 2 V, tot 65 min. gebruikstijd, 2-in-1: stofzuiger en kruimelzuiger FC6822/01

Problemen oplossen

Mijn Philips SpeedPro Max-stofzuiger toont een foutcode

Raadpleeg het volgende gedeelte voor meer informatie over de foutcodes van uw Philips SpeedPro Max-stofzuiger.

Foutcode E4 (of h3)

Foutcode E4 (dit ziet eruit als h3 als u de code ondersteboven bekijkt) betekent dat de borstelrol is geblokkeerd.

Om dit probleem op te lossen, zet u de stofzuiger uit, controleert u de borstelrol en verwijdert u eventuele obstructies.

Philips SpeedPro Max-stofzuiger, foutcode E4

Foutcode E6 (of 93)

Foutcode E6 (dit ziet eruit als 93 als u de code ondersteboven bekijkt) betekent dat de adapter van de stofzuiger geen stroom ontvangt.

Om dit probleem op te lossen, controleert u dat de adapter van de stofzuiger goed is aangesloten op het stopcontact en de oplaadschijf (magneet) goed is bevestigd. Als dit juist is maar de stofzuiger niet wordt opgeladen, is er mogelijk een probleem met de adapter. Neem in dit geval contact met ons op.

Philips SpeedPro Max-stofzuiger, foutcode E6

Foutcode E7 (of L3)

Foutcode E7 (of L3 ondersteboven) geeft aan dat de verkeerde adapter wordt gebruikt. Gebruik alleen de juiste adapter. Als de juiste adapter niet werkt, neemt u contact met ons op.

Philips SpeedPro Max-stofzuiger, foutcode E7

Foutcode SE (of 35)

Foutcode SE (of 35 ondersteboven) geeft aan dat er mogelijk een mechanisch probleem is met uw Philips SpeedPro Max-stofzuiger. Neem contact met ons op als u deze foutcode ziet.

Philips SpeedPro Max-stofzuiger, foutcode SE

De informatie op deze pagina is van toepassing op het volgende modelnummer: FC6822/01 , FC6812/01 , FC6813/01 , FC6823/01 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.