0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Rauwkost salade met yoghurt topping

    Met de foodprocessor maakt u in een handomdraai uw eigen verse salades. Ideaal om te serveren bij een barbecue maar ook als gezonde maaltijd in uw lunchbox.

    Porties 4, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Groenten
    Vegetarisch
    Bijgerechten
    The Philips Chef
    Keukenmachine
    Zomer
    Gelegenheden

    Ingrediënten

    • 1 kleine witte kool
    • 1 prei
    • 1 komkommer
    • klein potje zilveruitjes
    • 1 rode paprika
    • 1 rode ui
    • 1 wortel
    • 50 gram rozijnen
    • Voor de topping:
    • 500 gram Griekse yoghurt
    • 1/2 bosje munt
    • 1/2 bosje bieslook
    • 3 tenen knoflook
    • zout en peper

    Bereiding

    • 1. Zet de julienne snijschijf in de foodprocessor. Haal de buitenste laag van de witte kool, was de komkommer, pel de ui en rasp de wortel. Plaats de wortel, de paprika en de komkommer in de foodprocessor en door de julienne snijschijf. Plaats nu de plakjes snijschijf in de foodprocessor. Plaats nu de prei, ui en witte kool in de foodprocessor. Laat de zilveruitjes uitlekken en voeg deze met de rozijnen toe aan de salade.
    • 2. Maak nu de gezonde topping door de bieslook en de munt zeer fijn te snijden. Plet de knoflook en snij deze ook helemaal fijn. Meng deze door de yoghurt. Serveer de topping met de salade en eventueel vers gebakken brood croutons.
    Rauwkost salade met yoghurt dressing

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.