0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

      Mini fritata's met zalm en spek

    Mini fritata’s maak je in een Airfryer zeer gemakkelijk in muffin cupjes. De basis bestaat uit eieren en een heerlijke vulling zoals de onderstaande maar wijk daar gerust van af.

    Porties 10, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd: 15 minuten
    0-30 minuten
    Groenten
    Sea food
    Vis
    The Philips Chef
    Airfryer
    Eggs
    Vlees

    Ingrediënten

    • 5 eieren
    • 125ml room
    • Peper en zout
    • klein zakje geraspte kaas
    • 10 muffincupjes
    • 1 pakje ontspek
    • 1 potje bieslook
    • Vulling:
    • 1 pakje gerookte zalm
    • 1 klein bakje mini groene asperges

    Bereiding

    • 1. Klop de eieren met de room en breng deze op smaal met peper en zout.
    • 2. Let op dat je de eieren niet te luchtig klopt en verdeel dit in twee gedeeltes.
    • 3. Snij de zalm, spek en asperges in kleine stukjes. Meng vervolgens de bieslook fijn.
    • 4. Meng in het eerste ei mengsel de zalm met de asperges en giet dit in 5 muffincupjes.
    • 5. Meng dan door het tweede ei mengsel de spek en de bieslook. Verdeel dit over de vijf muffincupjes
    • 6. Strooi wat geraspte kaas over de fritata's en bak deze in de airfryermand 10 minuten op 190 graden tot ze mooi luchtig zijn.
    Mini Fritata's met zalm en spek

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.