Webcam

  Draagbare webcam voor laptops

  Communiceer overal en altijd onder alle omstandigheden. De unieke, buigbare arm kan worden aangesloten op uw laptop en dankzij het ingebouwde lampje kunt u ook in het donker werken. Zodra u klaar bent, schuift u de beschermende lenskap terug. Vervolgens vouwt u deze op en dat is alles! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draagbare webcam voor laptops

Met lenskap en werklampje

 • Buigbare arm voor nauwkeurig richten

  Deze sterke en flexibele arm is de perfecte aanvulling op uw webcam voor de laptop. Plaats de arm waar u maar wilt en deze verlaat zijn plek nooit meer! Zodra u klaar bent, kunt u de arm netjes omkrullen of in elke gewenste vorm opvouwen. Hierdoor is deze nog gemakkelijker in elke tas op te bergen.

 • De verschuifbare lenskap beschermt uw camera wanneer u deze niet gebruikt

  Een op de webcam bevestigde kap schuift gemakkelijk over de lens als de webcam niet in gebruik is. Dit zorgt voor extra bescherming. De kap kan ook naar beneden worden geschoven om het handige toetsenbordlampje te verbergen en in te schakelen.

 • Het geïntegreerde werklampje verlicht u of uw toetsenbord

  Licht, camera, actie! U kunt het ingebouwde lampje op de webcam gebruiken om het toetsenbord van uw laptop te verlichten, waardoor het werken met weinig licht wordt veraangenaamd. Het lampje zorgt er ook voor dat u zelfs bij weinig licht kunt videochatten.

 • Vloeiende beelden met video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • Super VGA-resolutie voor hoogwaardige beelden

  De webcam maakt foto's en trillingsvrije videoclips van VGA-kwaliteit (Video Graphics Array [640x480]) voor videoberichten. Met VGA-resolutie wordt uw webcam een camera van professioneel niveau. Voeg in een oogwenk hoogwaardige foto's toe aan documenten, webpagina's en e-mails, of druk beelden van fotokwaliteit af.

 • Automatische beeldoptimalisatie voor superbeeldkwaliteit

  De automatische beeldoptimalisatie helpt u optimaal te profiteren van uw webcam door automatisch de camera en de beeldinstellingen aan te passen om deze overeen te doen komen met het beschikbare licht.

 • Installation Manager voor eenvoudige installatie

  Installeer uw webcam in een handomdraai met de handige Installation Manager. U hoeft alleen maar de eenvoudige, stapsgewijze instructies te volgen om de webcam in te stellen zodat deze perfect overeenkomt met uw computer.

 • Maak, archiveer en beheer afbeeldingen en V-mails met VLounge

  Software voor het zeer eenvoudig maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips. Met enkele muisklikken kunt u videomails maken en verzenden. Dit softwarepakket biedt u alles wat u nodig heeft om uw Philips-webcam ten volle te benutten.

 • Compatibel met MSN, Skype en andere gratis berichtservices

  De webcam en de bijbehorende software zijn ontworpen met het oog op alle berichtservices. Voeg videobeelden toe aan Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger en andere gratis berichtservices. Daarnaast zijn de webcam en de software geschikt voor Windows Messenger en NetMeeting voor vergaderingen met meerdere personen via video. Tenslotte zijn ze ook nog eens toekomstbestendig.

 • Compatibel met alle verkrijgbare imagingsoftware

  De webcam is geschikt voor alle verkrijgbare, gratis en professionele imagingsoftware. Maak een foto van een video en open deze met een beeldbewerkingsprogramma.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in