Home cinema sound
2.1 home cinema met 3D Blu-ray Disc-weergave

Reviews & awards

1 - 8 van 88 beoordelingen :

 • 2011-03-29

  fwdmagazine.be

  Betaalbare 2.1-systemen zijn vaak geen designpareltjes, maar deze Philips HTS5220 ziet er verrassend goed uit. Zouden zijn prestaties navenant zijn?

  • Fraaie looks ; Beeldkwaliteit ; Afwerking
  • Geluid kan beter ; Beperkte compatibiliteit

  Conclusie : Prima looks, een prettige bediening en een prima beeldkwaliteit: dat zijn de sterke punten van deze Philips SoundHub Home Cinema HTS5220. Spijtig genoeg worden die sterke punten nogal overschaduwd door enkele mindere scores, waaraan met name de mindere......

  Volledige beoordeling lezen

 • nl.alaTest.be

  alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips HTS5220. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Home Cinema Systemen.

  Conclusie : We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Home Cinema Systemen krijgt de Philips HTS5220 een alaScore™ van 77/100 = Goed....

  Volledige beoordeling lezen

Tevreden of niet, we horen graag uw mening!

Schrijf een review en help anderen de juiste keuze te maken!

Schrijf een review

Prijzen

Philips Green-logo.

Met groene producten van Philips kunnen kosten, energieverbruik en CO2-uitstoot worden verminderd. Hoe? Deze producten bieden aanzienlijk betere milieuprestaties in een of meer van de Green Focal Areas van Philips: Energieverbruik, Verpakking, Schadelijke stoffen, Gewicht, Recycling en Levensduur.

b2c.r11-write-a-review-banner.review-banner-image

Tevreden of niet, we horen graag uw mening!

Schrijf een review en help anderen de juiste keuze te maken!

Schrijf een review

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in