Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Breng kleur in uw gesprek

  Technologie moet eenvoudig zijn. En dat is waarom deze telefoon niet alleen een geweldig geluid produceert, maar ook beschikt over een groot display, een verlicht toetsenpaneel en een ingebouwd antwoordapparaat. Geniet op een volledig gebruiksvriendelijke manier van het voortreffelijke geluid.

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • In het telefoonboek kunt u 100 favoriete contactpersonen opnemen

   Altijd de telefoonnummers van belangrijke personen bij de hand: sla tot wel 100 namen in uw telefoonboek op.

  • Groot dot-matrix display van 5,1 cm (2,0")

   Groot dot-matrix display van 5,1 cm (2,0")

  • Luidsprekertelefoon met handset voor handsfree bellen

   De handsfree modus maakt gebruik van een ingebouwde luidspreker om de stem van de beller te versterken, zodat u tijdens een gesprek kunt praten en luisteren zonder de telefoon aan uw oor te houden. Dit is vooral nuttig als u het gesprek met meerdere mensen wilt volgen of als u tijdens het gesprek aantekeningen wilt maken.

  • HQ-Sound: hoogwaardige akoestische techniek voor superieur geluid

   Draagbare Philips-telefoons met HQ-Sound: dankzij tientallen jaren ervaring en baanbrekende innovaties in de ontwikkeling van HiFi-audioproducten en hoogwaardige hoofdtelefoons, beschikken onze DECT-telefoons over een voortreffelijk helder geluid. Als het gaat om verbetering van de geluidskwaliteit hebben onze akoestische technici en architecten overal aan gedacht - hoogwaardige componenten, digitale signaalverwerking, nauwkeurig akoestisch ontwerp, en geavanceerd testen en afstemmen. Het resultaat is een helder, duidelijk en authentiek geluid. Het klinkt zo goed en zo natuurlijk, het is bijna alsof je naast elkaar staat.

  • MySound-profiel dat bij u past

   De waarneming van geluid is subjectief en iedereen heeft zijn of haar eigen luistervoorkeur. MySound geeft elk gesprek een persoonlijk tintje door u het gewenste audioprofiel te laten kiezen: helder - stemmen klinken helderder en duidelijker; zacht - voor een vriendelijke, zachtere toon; warm - verwelkomende en warme stemmen.

  • Geoptimaliseerd antenne-ontwerp voor een fantastische ontvangst in elke kamer

   Ons geoptimaliseerde antenne-ontwerp zorgt voor een sterke en stabiele ontvangst, zelfs in ruimten waar draadloze transmissie moeilijk is. U kunt nu overal in uw huis telefoneren en genieten van lange, ononderbroken gesprekken, zelfs wanneer u rondloopt.

  • Tot 17 uur spreektijd

   De telefoon heeft na één keer opladen maximaal 17 uur spreektijd.

  • Laag energieverbruik: < 0,65 W in stand-bymodus

   Philips-telefoons zijn energiezuinig en ontworpen met oog voor het milieu. Nu bedraagt het energieverbruik in de stand-bymodus minder dan 0,65 W.

  • Maximaal 30 minuten voor berichten op uw antwoordapparaat

   Met maximaal 30 minuten opnametijd mist u nooit een belangrijk bericht.

  • 60% minder straling wanneer ECO-modus is geactiveerd

  • Dankzij de akoestische echo-onderdrukking blijft uw gesprek echovrij

   Geen hinderlijke echo meer als u een telefoongesprek voert. Met de akoestische echo-onderdrukking geniet u altijd van een heldere, ongestoorde verbinding.

  • Verlicht toetsenpaneel voor snelle toegang, ook in het donker

   Verlicht toetsenpaneel voor snelle toegang, ook in het donker

  Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

  Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in