voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298p4qjeb_00/298p4qjeb_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  LCD-monitor met MultiView

  Panoramische weergave, kristalheldere beelden

  Dit ultrabrede Philips-display van 29 inch is indrukwekkend met zijn kristalheldere 2560x1080-beeld en levendige kleuren. Het prachtige 21:9 AHIPS-scherm met ultradunne rand geeft een panoramisch beeld van de wereld. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor met MultiView

Ultrabreed, 21:9, 73 cm (29"), , 2560 x 1080 298P4QJEB/00 Soortgelijke producten zoeken

Panoramische weergave, kristalheldere beelden

op ultrabreed MultiView-display

 • Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

  Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

  Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

 • SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk

  SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk

  De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

 • Laag instelbare monitor voor maximaal leescomfort

  Laag instelbare monitor voor maximaal leescomfort

  De Philips-monitor kan dankzij de geavanceerde SmartErgoBase bijna tot bureauniveau worden verlaagd voor een comfortabele kijkhoek. Dit is ideaal als u een bril met bifocale, trifocale of progressieve lenzen draagt bij werkzaamheden op de computer. Bovendien kunnen gebruikers van verschillende lengten de hoek en hoogte van de monitor naar wens instellen, voor minder vermoeidheid en een betere ergonomie.

 • Panoramisch 21:9 AH-IPS-scherm levert schitterende beelden

  Dit nieuwste Philips-display maakt gebruik van een 21:9 panoramisch AH-IPS-paneel met ware 8-bits kleurdiepte voor uitmuntende kleurnauwkeurigheid. De TrueVision-technologie van Philips bereikt een sRGB-kleurruimte van meer dan 99% met een Delta-e van minder dan 3, wat veel strakker oogt dan Windows-specificaties. Het 21:9-formaat maakt het perfect geschikt voor de weergave van meerdere kolommen in spreadsheets. De weergavehoek van 178/178 graden staat garant voor de beste grafische ontwerpen, webtoepassingen, fotobewerkingen enz. U kunt nu 2 internetpagina's op volledige grootte openen, door meerdere toepassingen navigeren en eenvoudig multitasken.

 • Kristalheldere,ultrabrede HD met 2560x1080 pixels

  Deze modernste Philips-beeldschermen bieden kristalheldere, Quad HD-beelden van 2560 x 1440 of 2560 x 1080 pixels. Uw beelden komen tot leven door de hoge prestaties, de grote pixeldichtheid en de grote kijkhoek (178/178). De beelden kunnen afkomstig zijn van verbindingen met hoge bandbreedte zoals Displayport, HDMI of Dual link DVI. Of u nu een veeleisende professional bent die extreem gedetailleerde informatie voor zijn CAD-CAM-toepassingen nodig heeft of die grafische 3D-toepassingen gebruikt, of een financieel expert bent die met enorme spreadsheets werkt, Philips-displays geven u een glashelder beeld.

 • MultiView maakt actieve tweevoudige verbinding en weergave tegelijkertijd mogelijk

  Door het Philips Multiview-display legt u heel eenvoudig een verbinding met de buitenwereld, thuis of op kantoor. MultiView ondersteunt twee actieve verbindingen en geeft die tegelijkertijd weer zodat u met verschillende apparaten zoals PC en laptop gelijktijdig zij-aan-zij kunt werken. Multitasking wordt zo een fluitje van een cent. Kijk live voetbal van uw satellietontvanger aan de rechterkant van het scherm en browse via uw laptop op internet aan de linkerkant. Of misschien wilt u wel het actuele nieuws met geluid bijhouden in een klein venstertje, terwijl u werkt aan uw blog.

 • Ultradunne rand voor maximale weergave met een minimale rand

  De nieuwe Philips-displays benutten de nieuwste technologiepanelen en zijn ontworpen voor een minimalistische uitstraling met een buitenrand van maximaal 2,5 mm dikte. Gecombineerd met een zwarte matrixstrook van circa 9 mm in het paneel, zijn de totale afmetingen van de rand beduidend verkleind, voor minimale afleidingen en een maximale kijkgrootte. Het display met ultradunne rand geeft u het gevoel dat u één groot display gebruikt en is speciaal geschikt voor multi-display-installatie of beeldverdeling zoals bij games, ontwerp van afbeeldingen en professionele toepassingen.

 • Display Port met ringnetwerk voor toepassing met meerdere schermen

  Dit Philips-display ondersteunt Display port 1.2a Multistream Transport (MST) technologie met HBR2, wat de gegevensdoorvoer verdubbelt tot 21,6 Gbps. Hierdoor kunt u verschillende monitors in uw ringnetwerk opnemen, zodat uw efficiëntie sterk toeneemt. Door deze mogelijkheid is dit Philips-display bijzonder geschikt voor toepassing in de financiële sector, bij banken, in de controlekamer e.d. U kunt deze functie gebruiken als de grafische kaart van uw PC is gecertificeerd voor DP1.2 met MST-optie. Zie voor details http://www.displayport.org/

 • SmartConnect met HDMI, Display Port en Dual Link DVI

  Deze Philips-displays hebben een overvloed aan connectiviteit en zijn uitgerust met meerdere aansluitingen als Dual Link DVI, Display Port, universele HDMI-aansluiting, waardoor u kunt genieten van ongecomprimeerde video en audio in hoge resolutie. De USB 3.0-optie zorgt voor een supersnelle gegevensoverdracht met wereldwijde connectiviteit. Ongeacht de bron die u gebruikt, u weet zeker dat dit Philips-display ervoor zorgt dat uw investering niet snel verouderd is!

 • USB 3.0 maakt snelle gegevensoverdracht en slim opladen van telefoons mogelijk

  Supersnelle USB 3.0 beschikt over een overdrachtssnelheid van 5,0 gbit/s, wat ongeveer 10 keer sneller is dan standaard USB 2.0. Hierdoor wordt de gegevensoverdrachttijd sterk teruggebracht en bespaart u tijd en geld. Met meer bandbreedte, fantastische overdrachtssnelheden, beter energiebeheer en superieure totale prestaties, is USB 3.0 de nieuwste wereldwijde standaard waardoor u opslagapparaten met grote capaciteit kunt gebruiken. Sync-N-Go-technologie zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te wachten tot er bandbreedte beschikbaar is. Dankzij de achterwaartse compatibiliteit is ook uw investering in USB 2.0-apparaten beschermd.

 • Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia

  Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

 • 65% gerecyclede kunststoffen volgens TCO Edge

  TCO Edge-certificering wordt gegeven aan producten die verder gaan dan de bestaande ecolabelprogramma's. Naast de standaard TCO-vereisten moet het product onder andere aan de volgende voorwaarden voldoen: uit minimaal 65% gerecyclede kunststoffen bestaan, energiezuinig zijn, een minimum aan schadelijke materialen bevatten, een 100% recyclebare verpakking hebben en eenvoudig recyclebaar zijn. U kunt er dus zeker van zijn dat deze Philips-monitor een hypermodern technologieproduct is en de beste in zijn klasse. Zowel u als het milieu profiteren van deze verantwoorde groene IT-aankoop!

 • Geen energieverbruik met de ZeroWatt-schakelaar

  Met de handige ZeroWatt-schakelaar aan de achterkant van de monitor sluit u de monitor volledig af van de netvoeding. Hierdoor verbruikt u geen energie en wordt uw ecologische voetafdruk nog kleiner

Alle specificaties bekijken
 • "IPS"-naam/handelsmerk en verwante octrooien voor technologieën zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
 • EPEAT Gold is alleen geldig waar Philips het product registreert. Ga naar www.epeat.net voor informatie over de registratiestatus in uw land.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in