Jamie Oliver-staafmixer

  Jamie Oliver-staafmixer

  Eenvoudig, snel en doeltreffend

  "Met deze staafmixer kunt u rechtstreeks mengen in uw pan, pot of zelfs diepe braadslede om de perfecte jus te maken. Perfect voor soepen en voor het verwerken van kleine hoeveelheden, van saladedressings tot pesto." Jamie O. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Jamie Oliver-staafmixer

650 W, Metalen staaf, Fijnsnijder en 1 accessoire HR1680/00 Soortgelijke producten zoeken

Eenvoudig, snel en doeltreffend

Staafmixer met innovatieve ProMix-technologie

 • Beker van 1,0 l met deksel houdt smoothies en beslag vers

  Beker van 1,0 l met deksel houdt smoothies en beslag vers

  Deze beker is echt nuttig wanneer u zelfgemaakte saus, pannenkoekbeslag of smoothies bereidt met uw staafmixer. Als u de portie niet in één keer opmaakt, doet u het deksel erop en bewaart u de inhoud in de koelkast voor later gebruik. Makkelijker kan niet!

 • Innovatieve ProMix-technologie voor de beste resultaten

  Innovatieve ProMix-technologie voor de beste resultaten

  De innovatieve ProMix-technologie vertegenwoordigt het ultieme in snelheid en doeltreffendheid, voor het fijnste en meest gelijkmatige resultaat.

 • Exclusieve Jamie Oliver-recepten ter inspiratie

  Exclusieve Jamie Oliver-recepten ter inspiratie

  Elk product in het assortiment Jamie-keukenapparatuur door Philips Jamie Oliver wordt geleverd met exclusieve recepten van Jamie om u te helpen gemakkelijk verse gerechten te bereiden waarvan het hele gezin zal smullen.

 • Gardeaccessoire voor slagroom en mayonaise

  Gardeaccessoire voor slagroom en mayonaise

  Dit accessoire bevestigt u eenvoudig aan de bovenkant van de staafmixer. Handig voor de bereiding van luchtige slagroom en zelfgemaakte mayonaise. Verwijder de garde na gebruik. Deze kunt u schoonmaken in de vaatwasmachine. Het verbindingsgedeelte moet u schoonvegen. Dit is niet vaatwasmachinebestendig.

 • Duurzaam mes met titaniumlaag

  Duurzaam mes met titaniumlaag

  De nieuwe Philips Jamie Oliver-staafmixer is de ultieme keukenhulp en is voorzien van een sterk mes met titaniumlaag, die het mes veel langer scherp houdt.

 • Krachtige motor van 650 W met aan-uit- en turboknoppen

  Krachtige motor van 650 W met aan-uit- en turboknoppen

  De nieuwe Philips Jamie Oliver-staafmixer is de ultieme keukenhulp en is voorzien van een krachtige motor van 650 W met een eenvoudige aan-uitknop en een turboknop. Drukke gezinnen kunnen nu elke dag genieten van verse, gezonde voeding.

 • Bezoek www.philips.com/jamieoliver voor meer tips

  Bezoek www.philips.com/jamieoliver voor meer tips

  "Voor mij gaat het erom om meer mensen aan te moedigen om van koken te genieten en zich aangenaam en zeker te voelen met behulp van dit pakket. Mijn doel was om een assortiment te ontwerpen dat ik zelf graag in mijn keuken zou gebruiken. Elk product uit het assortiment Jamie-keukenapparatuur heeft een mooi korenbloemblauw detail. Die kleur heb ik gekozen bij de gestroomlijnde retro vormen die we hebben gebruikt. Spullen die gezien mogen worden en die dus niet hoeven te worden opgeborgen in keukenkastjes."

 • Hakmolen om ui te hakken of pesto te bereiden

  Hakmolen om ui te hakken of pesto te bereiden

  Deze compacte hakmolen staat stevig op elk aanrecht en is handig voor het hakken van kleinere hoeveelheden uien, kruiden of kaas. Zelfgemaakte pesto en salsa zijn ook zeer eenvoudig te maken. U voegt zo volledig verse ingrediënten toe aan uw maaltijden. Na gebruik kunt u het mes en de hakmolen gemakkelijk verwijderen om ze schoon te maken in de vaatwasmachine. Het deksel bovenop kunt u schoonvegen. Dit is niet vaatwasmachinebestendig.

 • Vaatwasmachinebestendige accessoires

  Vaatwasmachinebestendige accessoires

  We weten dat u uw tijd liever besteedt aan koken en eten dan aan afwassen. De accessoires uit het Philips Jamie Oliver-assortiment zijn daarom vaatwasmachinebestendig.

 • Helpt u alles te bereiden, van saladedressings tot pesto

  Helpt u alles te bereiden, van saladedressings tot pesto
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in