NL
FR
1
Fidelio-audio

Philips Fidelio

Bezeten van muziek

 

Ontdek onze volledige Philips Fidelio-collectie

Registreren

abonneren_op_onze_nieuwsbrief

Gemaakt om uit te blinken

Philips Fidelio staat voor een obsessie met geluid, verwezenlijkt door middel van uiterst precieze audiotechniek en een weloverwogen, innovatief ontwerp. De meer dan 50 jaar ervaring met akoestische innovatie van Philips was de inspiratie voor Fidelio, de nieuwe generatie audio die het resultaat is van een compromisloze benadering van geluid.

Philips Fidelio home audio

Muziek is de hartslag van het leven en het ritme van elke dag. Wat uw smaak en muzikale voorkeuren ook zijn, Philips heeft een audio-oplossing waarmee u kunt genieten van de muziek waar u van houdt. Met draadloze speakers op basis van de Bluetooth- of Airplay-technologie streamt u snel, eenvoudig en zonder kwaliteitsverlies muziek vanaf uw smartphone of tablet. Philips Fidelio Home Audio zorgt voor geluid in elke ruimte, zodat u kunt opgaan in een wereld van muziek.

Philips Fidelio home cinema-geluid

Bij Fidelio home cinema-geluidssystemen doet elk detail ertoe. Philips Fidelio heeft de entertainmentervaring opnieuw gedefinieerd met naadloos geïntegreerde innovatieve connectiviteitsfuncties, superieure geluidsprofielen en een geraffineerd productontwerp. Het resultaat is hoogwaardig, multidimensionaal geluid, zodat films precies klinken zoals ze zijn bedoeld.

Philips Fidelio-hoofdtelefoons

Onze obsessie is het bieden van superieur geluid - overal en altijd. Philips Fidelio-hoofdtelefoons zijn het resultaat van akoestische techniek zonder compromissen en ons streven naar optimale prestaties op het gebied van audio en ergonomie. We blijven ons product continu aanpassen en innoveren om uw voorkeuren en ervaringen in het ontwerp van onze Fidelio-hoofdtelefoons te integreren.

Geluid zonder compromissen

Philips Fidelio-luisteraars zijn echte geluidsliefhebbers. Ze luisteren naar muziek, zijn filmliefhebbers en genieten van een perfect geluid. Elk aspect van hun levensstijl verdient een superieur geluid. Ze doen geen compromissen als het gaat om precisie, en dat geldt ook voor ons.

Geluid op uw voorwaarden

 

Geluid is onze passie en onze obsessie. Juist deze obsessie leidt tot de continue innovatie en akoestische techniek die kenmerkend is voor het Philips Fidelio-assortiment. Onze luisteraars genieten van geluid op hun voorwaarden. Ze krijgen precies wat ze willen, zonder compromissen.

Elk natuurlijk detail

Ontworpen door professionals en afgesteld door experts. Fidelio-geluid is ontworpen voor en door mensen. Bij onze akoestische techniek staan onze "Gouden Oren" centraal. Deze audioperfectionisten zijn grondig getraind om de subtielste geluidsnuances te detecteren, zodat elk natuurlijk detail kan worden vastgelegd, geïsoleerd en gereproduceerd. Juist dit menselijke aspect geeft het Philips Fidelio-geluid zijn superieure kwaliteit en warmte.

Fidelio is ontwikkeld voor geluid en ontworpen voor het leven

Philips Fidelio biedt HiFi-geluid, precies zoals de artiest het heeft bedoeld. Verrijk uw leven met dynamische audio van de hoogste kwaliteit - thuis of onderweg, dit geluid is perfect geïntegreerd in uw levensstijl.

Media showcase

Functie gaat voor ontwerp

Onze filosofie voor Fidelio-ontwerpen is eenvoudig – functie gaat voor ontwerp. Het ontwerpproces vereist aandacht en inzicht. Bij Philips Fidelio-ontwerpen wordt altijd rekening gehouden met de luisteraars, omgeving en voorkeuren, zodat superieur geluid gepaard gaat met ultiem comfort.

Precisietechniek gecombineerd met vakmanschap

 

Of het nu gaat om akoestiek of productontwerp, voor kwaliteit is consistentie vereist. De zinvolle innovaties en afgestemde ontwerpen van Philips Fidelio bevinden zich op het raakvlak van precisietechniek en bijzondere vormgeving.

Hoogwaardige onderdelen

 

Al het gebruikte materiaal is nauwkeurig geselecteerd en gecombineerd voor een optimale Fidelio-geluidskwaliteit en om optimaal aan te sluiten bij uw levensstijl. 

Media showcase

Connected audio

Echte innovatie is het resultaat van uitdagingen en dilemma's, zoals het combineren van nieuwe technologieën met superieur geluid. Een natuurgetrouwe geluidsweergave staat altijd centraal bij de audio-innovaties van Philips Fidelio.

Superieur draadloos geluid

 

We hebben ons streven naar HiFi-geluid gecombineerd met allerlei connectiviteitsmogelijkheden om audio te kunnen bieden die probleemloos aansluit bij uw levensstijl.

Naadloze connectiviteit

 

De dynamische akoestiek van Philips Fidelio en gebruiksvriendelijkheid van onze audiosystemen verrijken uw levensstijl met superieur geluid. Of het nu gaat om home audio-geluidssystemen, home cinema-geluid, Bluetooth-hoofdtelefoons of NFC-functies, onze innovaties zijn gericht op zaken die er werkelijk toe doen. Ze vereenvoudigen en verbeteren uw audio-ervaring, zodat u overal en altijd naar muziek kunt luisteren.

Product highlights

Media showcase

Erkenning uit de branche

Prijzen en erkenningen die onze producten ontvangen hebben

Philips Fidelio S2-hoofdtelefoon

T3 Awards 2014: hoofdtelefoon van het jaar

Philips Fidelio M2BT Bluetooth-hoofdtelefoon

What Hi-Fi Awards 2014: beste draadloze hoofdtelefoon

Philips Fidelio M1MKII-hoofdtelefoon voor op het oor

What Hi-Fi Awards 2014: beste draagbare hoofdtelefoon voor op het oor tussen £ 100 - £ 200

Mediashowcase