0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Kleurrijke meloen-druivenpunch met lavendel

    Met uw slowjuicer kunt u ontelbare sapcombinaties maken. Ook deze geheel nieuwe punch met meloen en witte druiven. Decoreer met verschillende kleuren meloen voor een kleurrijk effect.

    Porties 8, Bereidingstijd: 0-30 m
    0-30 minuten
    Sapcentrifuge
    Vegetarisch
    Lactosevrij
    The Philips Chef
    Feest
    Zomer
    Fruit
    Glutenvrij
    Drankjes en ijs

    Ingrediënten

    • 1 tros witte druiven
    • 20 gram suiker
    • 1,2 liter water
    • Ijsblokjes
    • 1 kleine Galia meloen
    • 1 kleine Cantaloupe meloen
    • 1 kleine watermeloen
    • 1 kleine honingmeloen
    • lavendelbloemen
    • 1 limoen
    • Pomme parisienneboor

    Bereiding

    • Snij alle meloenen doormidden en maak met behulp van een pomme parisienneboor meloenballetjes.
    • Haal de lavendelbloemen van de stelen en breng deze met het water en de suiker aan de kook. Laat dit 10 minuten trekken. Zeef daarna de lavendel eruit en laat het kookvocht afkoelen.
    • Schil de limoen en doe deze met de witte druiven in de slowjuicer. Voeg het sap aan het lavendelvocht toe en koel het terug met ijsblokjes.
    • Schenk alles vervolgens in een grote kan en vul aan met de meloenballetjes. Garneer eventueel met stokjes lavendel. Geniet van een heerlijk koud glas meloen-druivenpunch!
    Kleurrijke meloen-druivenpunch met lavendel

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.