Groenten kun je perfect grillen in je Airfyer. Je legt ze heel kort erin en hoeft ze niet om te draaien. Zo zet je in slechts 8 minuten dit kleurrijke gerecht op tafel!
Porties 8, Bereidingstijd: 0-30 minuten
Ingrediënten
- 1 klein bakje rode cherrytomaatjes
- 1 rode paprika
- 1 oranje paprika
- 1 gele paprika
- 1 groene courgette
- 1 groene paprika
- 2 rode uien
- 8 jalapeño pepers
- 2 gekookte bieten
- Olijfoliespray
Bereiding
- 1. Gebruik je satéstokjes als spiesen, leg deze dan minimaal twee uur in water zodat ze minder snel verbranden.
- 2. Was alle groenten en pel de uien. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden.
- 3. Snij de courgettes en de bieten in mooie dikke plakken en de paprika’s en jalapeño pepers in gelijke stukken.
- 4. Rijg de groenten op de spiesen in de volgende volgorde: cherrytomaatje, rode paprika, oranje paprika, gele paprika, groene courgette, jalapeño peper, rode ui, rode biet.
- 5. Spray de spiesen in met wat olijfolie. Grill de spiesen in de voorverwarmde Airfryer 8 minuten op 200 graden.
- Tip van de Chef: Heerlijk met een barbecuesaus of tomatensaus!