0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Barbecue sauzen

    Vaak zijn sauzen erg vet of zitten vol met suikers en E-nummers. Met deze recepten maakt u heerlijke verse sauzen.

    Porties 4, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Notenvrij
    Groenten
    Staafmixer
    Vegetarisch
    Bijgerechten
    Lactosevrij
    The Philips Chef
    Zomer
    Glutenvrij
    Gelegenheden

    Ingrediënten

    • Ingrediënten tomatensalsa:
    • 4 trostomaten
    • 1 ui
    • 1 rode peper zonder zaadjes
    • verse koriander
    • 1 teen knoflook
    • peper
    • Ingrediënten knoflook-kruidensaus:
    • 500 gram 0% yoghurt
    • verse munt
    • verse bieslook
    • 4 tenen knoflook
    • peper en zout
    • Ingrediënten mango-koriandersaus:
    • 1 mango
    • ½ rode peper, zonder zaadjes
    • verse koriander
    • 1 limoen
    • peper en zout
    • Ingrediënten barbecuesaus:
    • 2 eetlepels olie
    • 1 ui
    • 2 tenen knoflook
    • ½ theelepel Worcestershiresaus
    • peper
    • 1 theelepel chilipoeder
    • 4 eetlepels bruine suiker
    • 4 eetlepels stroop
    • 800 ml ketchup
    • 1 eetlepel mosterd
    • 2 eetlepels (appel)azijn

    Bereiding


    • Tomatensalsa:

      Pel de ui, knoflook en snijd deze doormidden en stop dit in de chopper van de staafmixer. Hak dit tot een grove salsa en breng op smaak met zout en peper. Snijd de koriander zeer fijn en meng deze ook door de salsa.

    • Knoflook-kruidensaus:

      Snijd de bieslook en de munt in grove stukken en voeg dit samen met de yoghurt toe aan de chopper van de staafmixer. Pel de knoflook en voeg dit toe aan de yoghurt en meng dit tot een saus. Breng op smaak met zout en peper.

    • Mango-koriandersaus:

      Schil de mango en ontdoe deze van de grote pit (eventueel met een mangosnijder). Snijd de peper doormidden en haal de zaadjes uit de rode peper. Voeg de mango, peper, koriander en limoensap toe aan de chopper van de staafmixer en maak een grove saus.

    • Barbecuesaus:

      Neem een pan, voeg olie toe en zet op een laag vuur. Fruit de uitjes aan en bak ze glazig. Fruit de laatste 2 minuten de knoflook erbij en meng het geheel goed door. Breng op smaak met peper en zout en voeg de ketchup toe. Breng op smaak met stroop en een beetje citroensap en zoek naar de juiste balans in de saus. Kook de saus nu goed door totdat de saus gaat binden. Blender de saus met de staafmixer tot een mooie gladde barbecuesaus. De saus is in de koelkast twee weken houdbaar.
    Barbecue sauzen

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.