WardrobeCare

  Blaast uw kleding nieuw leven in

  De garderobeverzorgingsoplossing van Philips is een unieke combinatie bestaande uit een strijkijzer, een stoomsysteem, een verfrisser en een innovatieve strijkplank. Hiermee blijven de kleren van u en uw gezin mooi en bespaart u ook nog eens geld!

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Blaast uw kleding nieuw leven in

Geïntegreerd strijkijzer, stoomsysteem en verfrisser

 • Verwijdert automatisch de kalk uit het strijkijzer

  De automatische Calc-Clean-functie verwijdert automatisch kalk uit het stoomsysteem. Een kalkverwijderingscyclus van 2 minuten wordt automatisch geactiveerd wanneer uw strijkijzer moet worden schoongemaakt. U hoeft alleen maar de afneembare waterbak te legen. Zo blijft uw strijkijzer als nieuw en blijft het net zo krachtig als toen u het kocht.

 • Hogedruk-stoomstrijkijzer

  Hogedruk-stoomstrijkijzer

  Het hogedruk-stoomstrijkijzer zorgt ervoor dat de stoom diep in uw kleding doordringt, waardoor vouwen optimaal en snel worden verwijderd.

 • Unieke strijkplank met een speciaal uiteinde voor T-shirts

  Unieke strijkplank met een speciaal uiteinde voor T-shirts

  Het uiteinde van de strijkplank is speciaal ontworpen voor het snel en gemakkelijk strijken van T-shirts.

 • Hogedruk-stoomsysteem en verticale strijkplank

  Hogedruk-stoomsysteem en verticale strijkplank

  Het krachtige stoomsysteem en de verticale strijkplank zorgen ervoor dat u vouwen uit fijne stoffen kunt verwijderen zonder de stoffen te beschadigen.

 • De luchtstroom van de automatische verfrismodus verfrist uw kleding

  De luchtstroom van de automatische verfrismodus verfrist uw kleding

  Verwarmde lucht vanaf de strijkplank verfrist uw kleding waardoor uw kleding minder vaak chemisch hoeft te worden gereinigd.

 • Grote verwarmde plank, NeverBurn-hoes

  Dankzij de grote, verwarmde strijkplank gaat het strijken eenvoudiger en gemakkelijker. De NeverBurn-hoes is hittebestendig, waardoor u de hete zoolplaat gewoon op de hoes kunt laten staan, zonder het risico van brand- of schroeiplekken. Daarnaast hoeft u niet telkens het strijkijzer op zijn achterkant te zetten. Hierdoor voorkomt u dat u uw pols overmatig belast.

 • De blaasstand voorkomt afdrukken van het strijkijzer

  De blaasstand op de strijkplank zorgt voor een luchtkussen onder de kleding, waardoor u moeiteloos kunt strijken en u niet meer bang hoeft te zijn dat u de knopen of zakken door de stof heen ziet of dat glimmende plekken ontstaan.

 • De zuigstand houdt de stof op zijn plaats, waardoor kreuken worden voorkomen

  De zuigstand zorgt ervoor dat kledingstukken op hun plaats blijven tijdens het strijken. Hierdoor wordt voorkomen dat u per ongeluk kreuken in de kleding strijkt.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in