PowerLife

Stofzuiger met zak

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/f/fc8458_91/fc8458_91_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  PowerLife

  Stofzuiger met zak

  Optimale prestaties

  De Philips PowerLife-stofzuiger biedt geweldige resultaten op alle vloeren dankzij het unieke TriActive-mondstuk. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Optimale prestaties

Lager energieverbruik

 • S-bag van 3 liter gaat extra lang mee

  Dankzij de grote capaciteit van deze Philips-zak kunt u optimaal gebruikmaken van de stofzuigerzak en hoeft u deze minder vaak te wisselen.

 • Schoonmaken wordt comfortabeler met de lichtgewicht aluminium buis

  U kunt de lichte, aluminium stofzuigerbuis makkelijk gebruiken en dragen. De tweedelige, telescopische buis kan eenvoudig aan uw lengte worden aangepast.

 • Bereik ook de kleinste hoekjes dankzij de extra lange ergonomische handgreep

  Het ergonomisch gevormde handvat is eenvoudig te gebruiken. Met het extra lange ontwerp maakt u gemakkelijk de moeilijk te bereiken plekken schoon.

 • Het TriActive-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit

  Het TriActive-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit: 1) Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen zoolplaat om het stof diep in het tapijt te verwijderen 2) Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde 3) Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in