PhotoFrame

  PhotoFrame

  Deel uw herinneringen

  Hoeveel digitale foto's staan er op uw PC? Bekijk, deel, orden en beleef uw herinneringen opnieuw met het Philips PhotoFrame™, de gemakkelijkste manier om uw herinneringen te delen. Uw digitale foto's worden zonder PC in ongelofelijke kwaliteit weergegeven. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

PhotoFrame

17, 8 cm (7") LCD-scherm, Beeldverhouding van 16:9 7FF3FPW/00 Soortgelijke producten zoeken

Deel uw herinneringen

 • SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

 • ImagEn voor scherpe en levendige kleuren

  ImageEn is een exclusieve fotoverbeteringstechnologie van Philips die automatisch uw foto's analyseert om kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast: ImagEn scheidt kleuren om "crosstalk" te voorkomen, past de helderheidsverdeling aan voor een geweldig visueel contrast en verbetert Gamma voor een betere kleurnauwkeurigheid.

 • Voeg een nieuwe glans toe aan oude herinneringen met RadiantColor

  RadiantColor is een exclusieve technologie van Philips voor het weergeven van kleinere foto's in de optimale beeldverhouding van 4:3 door de kleuren door te laten lopen van de randjes van een foto (die net geen volledig scherm vult) naar de zijden van het scherm, waardoor zwarte balken en vervorming van het beeldformaat worden voorkomen.

 • Geniet van collages: geef meerdere foto's weer in één beeld

  Het lijkt op een diapresentatie om foto's in collagevorm weer te geven waarbij verschillende foto's automatisch en willekeurig worden samengevoegd om onaantrekkelijke randen van foto's die kleiner zijn dan de schermgrootte te voorkomen.

 • Foto's bekijken die op een USB Flash Drive staan, zonder PC

  Er is een USB-connector voor het eenvoudig bekijken en delen van foto's op de USB Flash Drive.

 • Intuïtieve gebruikersinterface, 5-pijlentoets voor eenvoudige navigatie en bediening

  De gebruikersinterface bestaat uit een minimumaantal knoppen met duidelijke en intuïtieve begeleidende teksten en afbeeldingen, en logisch opgezette menu's op het scherm die u helpen te genieten van alle functies van het product zonder dat het leren gebruiken van het apparaat een vervelend of langdurig proces wordt.

 • Automatische in-/uitschakeling van het scherm bij vooraf ingestelde tijden voor energiebesparing

  De timer schakelt PhotoFrame in en uit op ingestelde tijden. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want hierdoor bespaart u tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame.

 • Automatische foto-oriëntatie om staande of liggende modi te selecteren

  Automatische herkenning van staande/liggende foto's heeft een sensor die de oriëntatie van PhotoFrame herkent en elke foto op de juiste wijze weergeeft.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in