PhotoFrame

  PhotoFrame

  Elke foto vertelt uw verhaal

  Een groter scherm voor meer kijkcomfort! Bekijk uw digitale foto's in een hoge pixeldichtheid en perfecte digitale kleuren met het PhotoFrame 10FF2CMW van Philips. Nu met twee designframes om de snelheid aan te passen of per seizoen een andere achtergrond te kiezen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

PhotoFrame

25, 9 cm (10, 2") LCD, 23, 9 cm (9, 4") weergavegebied 10FF2CMW/00 Soortgelijke producten zoeken

Elke foto vertelt uw verhaal

 • Draaien, zoomen, bijsnijden, maskeren en effecten toevoegen aan uw foto's

  Draaien, zoomen, bijsnijden, maskeren en effecten toevoegen aan uw foto's

  De PhotoEffect Wizard is een gebruiksvriendelijke functie waarmee u in het PhotoFrame kunt roteren, inzoomen, bijsnijden en zelfs fotokleuren kunt instellen op zwart-wit en sepia.

 • Hoge pixeldichtheid voor een scherpe en gedetailleerde fotoweergave

  Het allerbeste scherm met een hoge dichtheid zorgt ervoor dat uw mooie foto's voor jaloerse blikken zorgen. Zij worden namelijk met dezelfde natuurgetrouwe details en levendige kleuren weergegeven als hoogwaardige afdrukken.

 • Perfecte digitale kleuren voor een kleurrijke, verbluffende fotoweergave

  Kleurendisplay haalt het beste in uw foto's naar boven met levendige, natuurgetrouwe kleuren door dezelfde kleuren weer te geven als de kleuren van professioneel afgedrukte foto's.

 • Geniet van collages: geef meerdere foto's weer in één beeld

  Het lijkt op een diapresentatie om foto's in collagevorm weer te geven waarbij verschillende foto's automatisch en willekeurig worden samengevoegd om onaantrekkelijke randen van foto's die kleiner zijn dan de schermgrootte te voorkomen.

 • Diapresentaties, foto's, miniatuurafbeeldingen of de klok weergeven

  De flexibele weergavemodi geven u de vrijheid om uw foto's op verschillende manieren te zien. Bekijk ze een voor een of als miniatuurweergaven om gemakkelijk te kunnen zoeken of om een diapresentatie van uw favoriete foto's te maken.

 • Maak albums en diapresentaties, en beheer uw foto's

  Met Smart Album kunt u albums maken en beheren. Tevens kunt u overgangseffecten instellen op uw fotopresentatie en deze effecten aanpassen.

 • Foto's kopiëren tussen geheugenkaarten voor extra opslag

  Philips PhotoFrame kan twee geheugenkaarten tegelijk lezen via de interne geheugenkaartlezers en met de SmartCopy-software kunt u uw digitale foto's kopiëren van de ene geheugenkaart naar de andere. De software past automatisch het formaat van de gekopieerde foto's aan en comprimeert de foto's om het aantal foto's dat u intern of extern kunt opslaan te vergroten.

 • Maximaal 1000 foto's opslaan in het intern geheugen

  Slimme software minimaliseert de vereiste opslagruimte zonder dat de weergavekwaliteit van de foto's achteruit gaat.

 • Werkt op AC-netstroom of draadloos met de oplaadbare batterij

  Mogelijkheid voor AC-voeding of interne batterij. Hierdoor kunt u kiezen of u uw PhotoFrame op AC-netstroom wilt gebruiken, of draadloos met de interne oplaadbare batterij.

 • Chique afneembare frames voor elke stemming en elk interieur

  De chique frames zijn kunstzinnig ontworpen extra's die eenvoudig te verwisselen zijn en die u op het PhotoFrame kunt klikken voor een verandering in snelheid of om het PhotoFrame op uw interieur af te stemmen.

 • Eenvoudig te verwisselen designframes van geborsteld aluminium en mahonie

  De designframes zijn eenvoudig te verwisselen en luxe ontworpen extra's in geborsteld aluminium en rijk mahonie die u kunt vastklikken op uw PhotoFrame voor een andere look of om het PhotoFrame op uw interieur af te stemmen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in