1
Keukenrobot

Philips keukenrobots

Met onze keukenrobots kun je kneden, hakken, snijden en kloppen

 

Onze nieuwste keukenmachine biedt onovertroffen prestaties, veelzijdigheid en eenvoud. Deze keukenmachine uit de Philips Avance-collectie is een veelzijdige keukenhulp. Dankzij de nieuwe innovatieve metalen kneedhaak, krachtige 1300 W motor en one touch-knop voor deeg is brood bakken nog nooit zo gemakkelijk geweest en worden de ingrediënten goed vermengd voor het beste deeg voor brood of pizza's.

Keukenmachine
vinkje
Zelf brood en taart bakken is nu eenvoudiger dan ooit
vinkje
Trefzeker vermogen en snelheidsstanden instellen
vinkje
Eenvoudig verwerken en moeiteloos reinigen
vinkje
Krachtige 1300 W-motor voor consistente, onovertroffen resultaten
vinkje
12 handmatige snelheden en pulsstanden en 3 one touch-knoppen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Aanbevolen verkoopprijs: 209,99 €

Een zelfgemaakte maaltijd in slechts 30 minuten!

 

Met een keukenmachine kun je kneden, mengen, kloppen, hakken en nog veel meer. In deze video zie je hoe je alle fantastische accessoires met de Philips keukenrobot kunt gebruiken, inclusief de blender, de citruspers, de molen en de vleesmolen. Ook kom je te weten hoe deze accessoires je kunnen helpen snel en eenvoudig een zelfgemaakte maaltijd op tafel te zetten.

Lifestylevideo
Zie hoe onze keukenmachine je leven kan verrijken en koken en bakken nog leuker kan maken!

Accessoires en toebehoren voor de Avance keukenmachine

Blenderbeker

Blenderbeker

Dit hoogwaardige blenderaccessoire met een viersterrenmes mengt fruit, pureert groenten en maalt ijs, allemaal zonder moeite. Zo bereid je binnen enkele minuten heerlijke smoothies, sauzen, dips of babyvoeding.*
Keukenmachine

Keukenmachinekom

Gemakkelijk te bevestigen keukenmachinekom met speciale schijven voor snijden, hakken, raspen of granuleren van allerlei ingrediënten, van groenten en noten tot kaas.*
Citruspers

Citruspers en sapcentrifuge

Deze keukenmachine bevat een professioneel accessoire voor het maken van sap. Dankzij de extra grote vultrechter en het grote, gepatenteerde, fijnmazig filter van metaal kun je tot 200% sneller sap maken dan met andere keukenmachines.
Ballonkloppers

Ballonkloppers

De combinatie van twee metalen ballonkloppers en de one touch-knop zorgen voor luchtig eiwit (tot 600% meer volume) en perfecte slagroom (tot 200% meer volume). Heerlijke desserts maken was nog nooit zo eenvoudig!
Metalen kneedhaak

Metalen kneedhaak

Samen met de sterke motor maakt deze kneedhaak snel een deegbal van jouw ingrediënten. De innovatieve kneedhaak bewerkt het deeg met de juiste kracht en sterkte voor het lekkerste brood.
Roestvrijstalen maalschijven

Roestvrijstalen schijven

Deze keukenmachine wordt geleverd met 4 extra roestvrijstalen schijven: 1 draaibare schijf voor raspen (fijn en grof) voor alle soorten groenten, 1 granuleerschijf voor aardappelen of kaas, 1 julienneschijf voor dunne reepjes groenten en 1 schijf voor frites.
*Accessoire kan per modelnummer verschillen. Je vindt het nummer in de productgegevens.

Ratings & reviews

Recepten

Keukenmachine recepten van The Philips Chef

 

De Philips keukenmachine biedt 2 extra helpende handen in de keuken. Je kunt de keukenmachine gebruiken om deeg te kneden en slagroom of eiwitten te kloppen. Als je van bakken houdt, kun je niet zonder een keukenmachine! Naast mixen en kneden kun je ook ingrediënten snijden voor een gezonde salade, smoothies mengen en vlees malen! Ontdek de geweldige recepten die je met de keukenmachine kunt bereiden via de receptenknop hieronder.

Onze keukenrobots