0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Passionata Royal

    Met uw staafmixer kunt u werkelijk ontelbare gerechten maken: soep, sauzen maar ook dit vernieuwend sapje! Deze combinatie van karamel met passievruchten en lavendel is een heerlijke zomerse traktatie.

    Porties 8, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    Ingrediënten
    0-30 minuten
    Notenvrij
    Staafmixer
    Vegetarisch
    Gemaakt door
    The Philips Chef
    Feest
    Zomer
    Fruit
    Drankjes en ijs

    Ingrediënten

    • 50 gram suiker
    • 1 dl water
    • 6 rijpe passievruchten
    • 3 sinaasappels
    • 1 citroen
    • 5 dl halfvolle melk
    • 5 takjes lavendel
    • Crushed ijs

    Bereiding

    • Maak eerst de karamel door de suiker met 1 dl water te verhitten op een middelhoog vuur. Let op dat de karamel niet te donker wordt! Wanneer hij goudbruin wordt kunt u de bodem van de pan het beste in koud water dompelen zodat hij meteen afkoelt.
    • Pers nu de sinaasappels en de citroen uit en doe dit sap in de afgekoelde karamel. Let op, dit kan spetteren!
    • Zet de pan weer op het vuur en laat het koken tot u een mooie dikke siroop hebt. Doe de siroop in een hittebestendige kom en laat deze afkoelen.
    • Halveer de passievruchten en schep de pulp eruit in een hoge staafmixer beker. Voeg de siroop en de melk toe en blend het geheel mooi tot een shake.
    • Doe het ijs in de glazen en vul ze aan met de shake. Trek de lavendelbloemen van de lavendeltakjes en strooi deze over de glazen.
    Passionata Royal

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.