Niets is zo leuk om met Moederdag je moeder, vrouw of oma te verrassen met een lekker ontbijtje uit de Airfryer. Maak het af met een lekker glas versgeperst sinaasappelsap en een bosje bloemen.
Ingrediënten
- 1 ei
- 2 plakjes kant-en-klaar appeltaartdeeg
- 1 croissant
- 1 snee brood, in tweeën gesneden
- Aardbeien jam
- Vers sinaasappelsap
- Bosje bloemen
Bereiding
- Maak van twee plakjes deeg 2 hartjes met een hartjessteker of een mesje. Leg een lepel aardbeienjam op het eerste plakje en dek af met het tweede plakje. Leg deze op de grillpan accessoire in een voorverwarmde Airfryer (170 graden) gedurende 15 minuten. Als dit klaar is leg je het ei, de snee brood en de croissant in je Airfryer. Bak dit mee gedurende 8 minuten op 160 graden totdat het ei zachtgekookt is en de broodjes krokant.
- Neem een mooi dienblad en dien de broodjes, het ei en het sinaasappelsap op.
- Maak af met een bosje bloemen!