0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Je kan in je Airfryer ook vuurvaste schalen gebruiken om zo deze heerlijke macaronischotel te maken.

    Porties 4, Bereidingstijd: 30 minuten
    Groenten
    60-90 minuten
    The Philips Chef
    Hoofdgerechten
    Airfryer
    Glutenvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 300 gram macaroni
    • 250 gram runder gehakt
    • 5 tomaten
    • 3 tenen fijn gesneden knoflook
    • 1 eetlepel verse oregano
    • 1 rode peper
    • 150 gram geraspte kaas
    • 200 gram hamblokjes
    • 4 lente uien
    • 20 gram tomaten pasta
    • 1 ui

    Bereiding

    • 1. Kook eerst de macaroni in ruim water en spoel deze goed af.
    • 2. Snij de tomaten en ui in kleine blokjes maar hou 1 tomaat apart om af te garneren en snij deze in plakken.
    • 3. Bak het gehakt in een koekenpan en voeg de tomatenpuree,rode peper, tomatenblokjes, hamblokjes, ui, knoflook , oregano, toe en bak dit goed door.
    • 4. Voeg de gekookte macaroni toe en meng dit goed in de koekenpan.
    • 5. Breng de macaronischotel op smaak en vul hiermee de vuurvaste schaal.
    • 6. Garneer de schaal met de plakken tomaat en bestrooi met de geraspte kaas.
    • 7. Gratineer de macaronischotel in de Airfryer 180 graden 20minuten
    Macaronischotel

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.