Je kunt uitstekend biefstuk bakken in de Airfryer. Aardappel egels geven het gerecht een speels tintje, leuk om voor kinderen om te eten én maken!
Porties2
Hoofdgerechten
0-30 minuten
Airfryer
Vlees
Ingrediënten
2 biefstukken
4 middelgrote aardappels
200 gram peultjes
250 gram champignons
1 ui
Ketjap
Sojasaus
Olijfolie
Peper en zout
Bereiding
Snijd de biefstukken in reepjes en leg deze in een marinade van sojasaus, olijfolie en ketjap. Borstel de champignons schoon en snijd ze in kwarten. Was de peultjes en snijd de ui in halve ringen.
Meng alle groenten door elkaar met 1 eetlepel olijfolie.
Schil de aardappels en snijd er aan de onderkant een klein plakje af, zodat ze vlak blijven liggen. Snijd er voorzichtig kleine plakjes in, maar niet helemaal door tot de bodem. Doe wat olie tussen de schijfjes en bestrooi de aardappels met peper en zout.
Bak de aardappels in de Airfryer gedurende 20 minuten op 190 graden. Schuif de aardappels daarna naar de zijkant en leg de groenten en het vlees in het midden. Bak het geheel nog 5 minuten op 200 graden af.