0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

      Paashaas broodjes

    Met pasen helemaal los gaan in de keuken door deze broodjes te maken in de vorm van een paashaas. Werk ze af met een paas ei om ze compleet te maken.

    Porties 8, Voorbereidingstijd 30 minuten, Bereidingstijd: 30 minuten
    Airfryer XXL
    Airfryer
    0-60 minute
    Bloem
    Pasen
    Eggs

    Ingrediënten

    • 500 gram patent bloem
    • 30 gram verse gist
    • 2 dl lauwe melk
    • 1 theelepel zout
    • 1 eierdooier voor te strijken
    • Grof zout om te bestrooien
    • 6 paaseieren
    • 20 peper bolletjes voor de ogen
    • XXL Pizza acccessoire HD9953

    Bereiding

    • 1. Zeef de bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje. Brokkel daar de gist in en strooi de suiker op de gist.
    • 2. Leg dan er bloem over de rand en leg over de kom een vochtige doek. Laat dit 1 uur rijzen.
    • 3. Strooi dan zout over de bloemrand in de kom en meng het voordeeg goed met een lepel en kneed er dan een homogeen deeg wat makkelijk los laat van de kant.
    • 4. Dek de kom weer met het doek af en laat het deeg weer 30 minuten rijzen.
    • 5. Kneed het deeg dan weer door en verdeel het in acht gelijke porties. Bol vervolgens deze porties op.
    • 6. Rol elk bolletje uit tot een strengel van 2 cm dik, ongeveer 40 cm lang en vorm er de hazen van volgens de foto van het gerecht.
    • 7. Dit doe je door de deegbollen om de eieren te rollen en met de peper bolletjes de ogen te maken van de paashazen.
    • 8. Laat de broodjes 30 minuten rijzen en strijk ze in met de eierdooier. Bestrooi de broodjes met grof zout.
    • 9. Bak de broodjes op het ingevette pizza accessoire in de Airfryer per vier 25 minuten op 150 graden.
    Paashaas broodjes

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.