Croque Boem Boem is een bijzondere tosti variant gevuld met een zelfgemaakte bolognaise saus. Eenvoudig grillen in de Airfryer.
Porties 4, Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 8 volkoren boterhammen
- 200 gram mager rundergehakt
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 grote ui
- 15 gram verse oregano
- 1 klein zakje rucola
- 100 gram geraspte light kaas
- 50 gram rode radijs scheuten
- 1 theelepel verse peterselie
- 4 tomaten
- 1 rode peper
- 4 houten wasknijpers
Bereiding
- 1. Snijd van 4 boterhammen de korstjes eraf en rol deze plat met een deegroller zodat ze flexibel worden.
- 2. Vorm hier hoorntjes van en zet deze vast met een schone houten wasknijper en bak deze krokant in je Airfryer 4 minuten op 180 graden en haal de wasknijper eraf.
- 3. Bak het gehakt rul in een pan en snij tussendoor de ui en de knoflook, oregano, rode paprika, tomaat en peper fijn.
- 4. Voeg de tomatenpuree aan het gehakt en ontzuur deze en voeg de ui, knoflook, paprika, peper, oregano en tomaten toe aan de saus en breng dit op smaak met zout en peper.
- 5. Vul de 4 hoorntjes met de gehaktsaus en verdeel de resterende saus over de boterhammen.
- 6. Bestrooi de hoorntjes en de boterhammen met wat kaas en bak de hoorntjes en Croques in de Airfryer 6 minuten op 180 graden
- 7. Dien op met de rode radijs scheuten en de rucolla.
- Tip van de Chef: Je kan de hoorntjes ook los serveren op een feestje en met een plakje salami Pizzahoorntjes van maken.