0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Bijgerecht met geroosterde boekweit

    Een andere glutenvrije optie die als alternatief voor koolhydraten bij de maaltijd kan worden geserveerd

    Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 25 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    SoupMaker
    Vegetarisch
    Bijgerechten
    Lactosevrij
    Pasta, noedels of rijst
    Zuivelvrij
    Fruit

    Ingrediënten

    • 300 g geroosterd boekweit750
    • 750 ml groentebouillon
    • naar keuze: 1 eetlepel komijnzaad
    • sap van 1 citroen4
    • 4 eetlepels olijfolie1
    • 1 handje gehakte peterselie
    • gemalen zwarte peper naar smaak
    • Naar keuze: lente-uitjes, fijngehakt

    Bereiding

    • Doe de boekweit en de bouillon in de Soup maker, sluit het deksel en kies het compoteprogramma.
    • Laat het apparaat 10 minuten gesloten staan als het programma klaar is, totdat de boekweit gaar maar nog steeds stevig is.
    • Open het deksel, giet eventueel overgebleven bouillon af en doe de boekweit in een mooie kom.
    • Voeg de overige ingrediënten toe, meng goed en serveer als bijgerecht bij uw maaltijd.
    • Tip van de Chef: Try combining buckwheat and lentils together in the Soup maker as base for a salad.
    Bijgerecht van  boekweit

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.