Terug
×

MEEDOEN MET MISSION CONTROL

Wilt u mee op een ongelooflijk ruimteavontuur?

Wilt u deel uitmaken van het team dat de Philips-astronauten de ruimte in stuurt? Beleef de buitenaardse ervaring gewoon hier op aarde. Geniet van interviews, backstagevideo's, live-verslagen van testvluchten en veel meer. Blijf op de hoogte en beleef de spanning met ons mee naarmate de lancering nadert!

Ontdek wat er gaande is bij Mission Control en beleef het allemaal mee via onze Facebook-pagina.
 

Ontdek een geheel unieke reis naar de ruimte
De komende maanden krijgt u meer te horen over het
ruimteschip XCOR Lynx en zullen we u ook laten zien hoe het wordt gebouwd. U zult elke belangrijke fase in de ontwikkeling van dit fenomenale vervoermiddel meemaken. Kijk mee wanneer we de voortstuwingssystemen van het unieke, raketgestuurde ruimtevaartuig testen. Zie welke uitdagingen zich voordoen bij het bouwen van een duurzaam voertuig dat het vermogen heeft zich een weg door de ruimte te banen om vervolgens veilig terug te zweven naar het vertrekpunt. Volgend jaar tegen deze tijd zult u het aftellen voor vertrek meebeleven. Als lid van het Mission Control-team wordt u voorgesteld aan de bemanning, die ruimtevaartgeschiedenis zal schrijven. Over niet al te lange tijd kunt u getuige zijn van de allereerste Philips-ruimtevlucht, die omhoog zoeft en de aarde verlaat vanaf Curaçao of de Mojave-woestijn.

 

Gesponsord door Philips
Philips sponsort deze geweldige uitdaging in de ruimte, omdat dit een perfect voorbeeld is van innovatief denken. Wij geloven sterk in innovatief denken – we doen het elke dag en het heeft ons in staat gesteld om een groot aantal producten te ontwerpen die het leven van alledag vergemakkelijken. Een van onze nieuwste innovaties is bijvoorbeeld de Philips Shaver Series 9000, die is uitgerust met een heel scala van geavanceerde voorzieningen die u de beste scheerbeurt ooit bezorgen. Om er zeker van te zijn dat dit apparaat prestaties levert die niet van deze wereld zijn, hebben we het zelfs getest bij gewichtloosheid. Als teamlid van Mission Control zult u meer te weten komen over onze buitenaardse ambities.

Beleef de toekomst van het ruimtevaartavontuur
Philips en XCOR luiden een nieuw tijdperk in voor de ruimtevaart. Zorg ervoor dat u erbij bent. Ga naar Facebook en houd vandaar contact met Mission Control.