RéAura

Laser aftercare complex

  RéAura

  Laser aftercare complex

  Hydrateert de huid tijdens het celvernieuwingsproces

  Het speciale laser aftercare complex hydrateert de huid tijdens het celvernieuwingsproces na gebruik van het Philips RéAura-apparaat. Het aftercare complex bevat kalmerende kamille en extracten van sint-janskruid en edelweiss, bekend om hun ontstekingsremmende werking. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hydrateert de huid tijdens het celvernieuwingsproces

na gebruik van het Philips RéAura-apparaat

 • Hydrateert de huid tijdens het celvernieuwingsproces

  Het laser aftercare complex is een belangrijk onderdeel van Philips RéAura laser skin rejuvenation. Uw huid heeft behoefte aan hydratatie na de behandeling en tijdens het proces van celvernieuwing dat door het Philips RéAura-apparaat in gang wordt gezet. Gebruik het laser aftercare complex onmiddellijk na elke behandeling. Breng het aftercare complex binnen één uur na de behandeling opnieuw aan en op de dagen tussen behandelingen om uw huid naar behoefte te hydrateren.

 • Met ingrediënten die bekend zijn om hun ontstekingsremmende werking

  Het laser aftercare complex verzorgt uw huid na een behandeling met het Philips RéAura-apparaat. Het bevat kamille voor een kalmerende werking en extracten van sint-janskruid en edelweiss, bekend om hun ontstekingsremmende eigenschappen.

 • Hypoallergeen en non-comedogeen (verstopt de poriën niet)

  Testresultaten laten zien dat de formule hypoallergeen en non-comedogeen is, wat wil zeggen dat het uw poriën niet verstopt.

 • Dermatologisch getest en ongeparfumeerd

  De formule is dermatologisch getest (n = 204) en bevat geen geurstoffen.

 • Ontwikkeld in samenwerking met de makers van Fraxel®-lasertechnologie

  Het laser aftercare complex heeft een speciale formule voor gebruik na behandeling met het Philips RéAura-apparaat. De gel is ontwikkeld in samenwerking met de makers van Fraxel®-lasertechnologie en is gebaseerd op hun expertise met laserbehandeling van de huid.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in