Sonicare

Philips Sonicare TongueCare+

Tongschrapers

  Philips Sonicare TongueCare+

  Tongschrapers

  Opzetbare tongschraper

  Verander uw Philips Sonicare-tandenborstel in een sonische tongreiniger. Onze TongueCare+-tongschraper reinigt uw tong grondig met 240 speciaal ontworpen MicroBristles en onze antibacteriële BreathRx-tongspray Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Sonicare TongueCare+ Tongschrapers

2 stuks, Opklikbaar, Latexvrij HX8072/80 Soortgelijke producten zoeken

Opzetbare tongschraper

240 MicroBristles voor een zachte, grondige reiniging

 • 240 MicroBristles voor een zachte, grondige reiniging

  240 MicroBristles voor een zachte, grondige reiniging

  De TongueCare+ tongschraper, uitgerust met 240 rubberen MicroBristles, is speciaal ontworpen voor het reinigen van het zachte en poreuze oppervlak van uw tong. De flexibele MicroBristles volgen de randen en groeven en verwijderen zo opgehoopte bacteriën in combinatie met de antibacteriële BreathRx-tongspray. Dankzij de compacte vorm kunt u comfortabel de hele tong reinigen.

 • Van tandenborstel naar tongschraper in slechts één klik

  Van tandenborstel naar tongschraper in slechts één klik

  TongueCare+ tongschrapers veranderen uw Philips Sonicare-tandenborstel snel in een sonische tongschraper. Elke tongschraper klikt u eenvoudig op uw Philips Sonicare-handvat, net zoals een normale opzetborstel. Deze innovatieve tongschrapers zijn makkelijk te gebruiken, te vervangen en te reinigen en zijn geschikt voor alle Philips Sonicare-handvatten. Zo kunt u eenvoudig het reinigen van uw tong toevoegen aan uw dagelijkse mondverzorgingsroutine. Het product is geschikt voor alle Philips Sonicare-handvatten behalve PowerUp Battery en Essence.

 • Bereik eenvoudig elk deel van uw tong

  Bereik eenvoudig elk deel van uw tong

  Om uw tong echt goed schoon te maken, moet u alle plekken goed kunnen bereiken. Dankzij de ergonomische vorm van de TongueCare+-tongschraper kunt u overal comfortabel bij. Met het kleine en flexibele opzetstuk kunt u eenvoudig op alle plekken de bacteriën verwijderen die een slechte adem veroorzaken.

 • Reinig uw tong met Philips Sonicare

  Reinig uw tong met Philips Sonicare

  TongueCare+, de enige sonische tongschraper van Philips Sonicare, verwijdert met elke beweging bacteriën die een slechte adem veroorzaken. 31.000 trillingen per minuut maken korte metten met vuil op de tong, verwijderen bacteriën die een slechte adem veroorzaken en zorgen dat de antibacteriële ingrediënten van de BreathRx-tongspray diep binnendringen. Dankzij onze Philips Sonicare-technologie voelt uw tong schoner en blijft uw adem langer fris.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in