0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Romige rode koolsoep

    Met deze soep gaat u zeker mensen verrassen door zijn paarse kleur. Hij is supergezond en u maakt hem in een handomdraai met de staafmixer.

    Porties 5, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Groenten
    Voorafjes en snacks
    Staafmixer
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 sjallot
    • 100 gram appel
    • Boter
    • 3 eetlepels suiker
    • 50 ml witte wijn
    • 500 gram rode kool
    • Kippenbouillon (of 1 tablet)
    • Peper en zout uit de molen
    • 2 dl magere room
    • 1 mespunt kaneel
    • 2 takjes verse tijm
    • Sap van 1 sinaasappel

    Bereiding

    • 1. Maak de sjalot schoon en snij deze met de rode kool en appel in grove stukken.
    • 2. Doe de boter in een pan en fruit de kool, suiker, appel met de uien en de kaneel aan.
    • 3. Hou een klein beetje rode kool rauw apart, voor de decoratie. Blus het mengsel af met de witte wijn en vul aan met de kippenbouillon en als laatste de room.
    • 4. Pak nu uw staafmixer en blender dit tot een mooie egale paarse soep. Wanneer de soep klaar is, brengt u hem op smaak met peper en zout uit de molen.
    • 5. Garneer met wat reepjes fijn gesneden rode kool en wat verse tijm.
    Groene detox-soep

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.