2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes gesneden
3 eetlepels zwarte olijven
Bereiding
1. Doe de takjes van de basilicum in de Flavour Booster. Bewaar de blaadjes.
2. Halveer de aardappelen in de lengte, zet ze op stoomlaag 2 en bestrooi met zout. Stel de timer in op 15 minuten om de aardappelen voor te koken.
3. Bedek intussen de kipfilets met plasticfolie en sla ze plat. Leg 2 blaadjes basilicum, 1 zongedroogde tomaat en 1 plakje mozzarella in het midden van ieder stuk kip. Breng het geheel op smaak met zout en peper, rol de kipfilet stevig op en zet vast met een cocktailprikker.
4. Voeg na 10 minuten de venkel en knoflook toe aan stoomlaag 3 en laat de resterende 5 minuten meestomen met de rest van het voedsel. Meng de aardappelen, venkel en olijven in een schaal en voeg basilicum toe. Bestrijk de kiprolletjes met olie, snijd ze in drie stukken en serveer ze met het mengsel van aardappelen en venkel.