0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Kiprolletjes met zongedroogde tomaten en mozzarella

    Krijg de mediterraanse zon op uw bord. Met deze heerlijke kiprolletjes met zongedroogde tomaatjes en mozzarella.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 10-20 minuten, Bereidingstijd: 45-60 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Hoofdgerechten
    Kaas
    Stomer
    30-60 minuten
    Aardappelen
    Gevogelte

    Ingrediënten

    • 750 g kleine nieuwe aardappelen, geschild
    • zout en peper
    • 4 enkele kipfilets
    • 3 takjes basilicum
    • 4 zongedroogde tomaten en 1 eetlepel tomatenolie
    • ½ bal mozzarella in 4 plakken gesneden
    • 500 g venkel, gewassen en in plakken gesneden
    • 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes gesneden
    • 3 eetlepels zwarte olijven

    Bereiding

    • 1. Doe de takjes van de basilicum in de Flavour Booster. Bewaar de blaadjes.
    • 2. Halveer de aardappelen in de lengte, zet ze op stoomlaag 2 en bestrooi met zout. Stel de timer in op 15 minuten om de aardappelen voor te koken.
    • 3. Bedek intussen de kipfilets met plasticfolie en sla ze plat. Leg 2 blaadjes basilicum, 1 zongedroogde tomaat en 1 plakje mozzarella in het midden van ieder stuk kip. Breng het geheel op smaak met zout en peper, rol de kipfilet stevig op en zet vast met een cocktailprikker.
    • 4. Voeg na 10 minuten de venkel en knoflook toe aan stoomlaag 3 en laat de resterende 5 minuten meestomen met de rest van het voedsel. Meng de aardappelen, venkel en olijven in een schaal en voeg basilicum toe. Bestrijk de kiprolletjes met olie, snijd ze in drie stukken en serveer ze met het mengsel van aardappelen en venkel.
    Kiprolletjes met zongedroogde tomaten en mozzarella | Philips

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.