0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Boerenkoolschotel met rookworst

    Mijn variatie op een winterse klassieker: een boerenkoolschotel gemaakt in de Airfryer. Compleet met spekjes, rookworst en heerlijk gegratineerd.

    Porties 2, Voorbereidingstijd 10-20 minuten, Bereidingstijd: 45-60 minuten
    Hoofdgerechten
    Kaas
    30-60 minuten
    Groenten
    Airfryer
    Vlees

    Ingrediënten

    • 400 gram aardappelschijfjes
    • 300 gram boerenkool
    • 500 gram magere spekblokjes
    • 3 eetlepels mosterd
    • 250 ml magere room
    • 3 eieren
    • 1 rookworst

    Bereiding

    • 1. Bekleed een vuurvaste schaal met de aardappelschijfjes. Snijd de rookworst in plakjes. Bak de spekblokjes in een pan, samen met de ui en de gesneden rookworst. Voeg in gedeeltes de boerenkool toe en fruit dit aan totdat het geslonken is.
    • 2. Leg de boerenkool, spekjes en rookworst op de aardappelschijfjes. Mix de eieren met de room, zout en peper in de blender en giet het mengsel over de boerenkool en aardappelschijfjes. Verdeel de andere helft van de gesneden rookworst over de schotel. Zorg dat de gratin niet te hoog wordt en tegen het warmteelement aankomt.
    • 3. Bak de gratin 45 minuten op 150 graden. Eet smakelijk!
    Boerenkoolschotel met rookworst

    Heeft u een Airfryer? Laat het ons weten!

    Door uw Airfryer bij ons te registreren, verwent u zichzelf met:

     

    √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    √ Het profiteren van speciale kortingen;

    √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

     

    Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

     

    Registreer mijn Airfryer

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.