1. Verwijder de buitenste bladen van de prei en snijd deze in de lengte in 4 repen. Snijd de rest van de prei in dunne ringetjes.
2. Doe de kokosmelk in een schaal en roer de laos, knoflook en gember er doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
3. Verdeel de preiringetjes over bladen ijsbergsla en leg de kabeljauwfilets erop. Schenk het kokosmelkmengsel erover. Vouw de slabladen over de vis en bind de vispakketjes dicht met de preistroken.
4. Doe de theeblaadjes in de Flavour Booster. Doe de rijst, het citroengras en 350 ml water in de rijststoomlaag en zet op rijststoomlaag 1. Leg de vispakketjes op de rijst.
5. Zet de timer op 20 minuten en kook de vispakketjes en de rijst gaar. (Roer de rijst na 10 minuten een keer door.) Verwijder voor het serveren het citroengras.