0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Aziatische viswrap met citroengrasrijst

    Heeft u zin in een romige visverrassing? Bekijk dan mijn recept en tips voor de lekkerste viswraps uit de stomer.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 5-15 minuten, Bereidingstijd: 30-45 minuten
    Hoofdgerechten
    Stomer
    Pasta, noedels of rijst
    Groenten
    30-60 minuten
    Vis

    Ingrediënten

    • 1 kleine prei
    • 50 ml kokosmelk
    • ½ theelepel laos (gemalen galangawortel)
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • stuk gember van 3 cm, fijngehakt
    • zout en peper
    • 4 grote bladen ijsbergsla
    • 4 biologische kabeljauwfilets van ongeveer 150 g
    • 250 g pandanrijst
    • 1 stengel citroengras, gehakt en gekneusd
    • 1 theelepel groenetheeblaadjes

    Bereiding

    • 1. Verwijder de buitenste bladen van de prei en snijd deze in de lengte in 4 repen. Snijd de rest van de prei in dunne ringetjes.
    • 2. Doe de kokosmelk in een schaal en roer de laos, knoflook en gember er doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
    • 3. Verdeel de preiringetjes over bladen ijsbergsla en leg de kabeljauwfilets erop. Schenk het kokosmelkmengsel erover. Vouw de slabladen over de vis en bind de vispakketjes dicht met de preistroken.
    • 4. Doe de theeblaadjes in de Flavour Booster. Doe de rijst, het citroengras en 350 ml water in de rijststoomlaag en zet op rijststoomlaag 1. Leg de vispakketjes op de rijst.
    • 5. Zet de timer op 20 minuten en kook de vispakketjes en de rijst gaar. (Roer de rijst na 10 minuten een keer door.) Verwijder voor het serveren het citroengras.
    Aziatische viswrap met citroengrasrijst

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.