Hoe Philips omgaat met COVID-19

We zetten ons in deze moeilijke tijd nog meer in om levens te verbeteren. Ter ondersteuning van zorgsystemen en zorgprofessionals hebben we dit Resource Center ontwikkeld.

CT-systemen en -oplossingen

Gegevens, technologie en mensen met elkaar verbinden. Naadloos


Bij Philips CT streven we ernaar om de antwoorden te geven waar en wanneer u ze nodig hebt en proberen we de steeds toenemende druk waarmee u te maken krijgt te verminderen. Onze belofte heeft ons geïnspireerd om in samenwerking met u de CT-ervaring nieuwe invulling te geven. Maak kennis met ons nieuwe aanbod oplossingen die u ondersteunt in het verbeteren van de patiëntenzorg. Samen kunnen we alles voor elkaar krijgen. Vandaag de dag kent gezondheid geen grenzen, dit zou ook voor de gezondheidszorg moeten gelden. 

CT-beeldvormingssystemen

Een portfolio met CT-oplossingen dat inzichten biedt door zekerheid, eenvoud en betrouwbaarheid.

CT-innovaties

Voor verbeteringen van de beeldkwaliteit en workflow op maat, terwijl de medewerkers tevreden blijven en de patiënten op hun gemak zijn.

* In de klinische praktijk kan het gebruik van IMR de CT-dosis voor de patiënt verminderen. Dit is afhankelijk van de klinische taak, de grootte van de patiënt, de anatomische locatie en de klinische praktijk. Een consult van een radioloog en een fysicus is vereist om de juiste dosis te bepalen om diagnostische beeldkwaliteit te verkrijgen voor de specifieke klinische taak. De detecteerbaarheid en ruis bij laag contrast zijn beoordeeld met behulp van het Reference Body Protocol, waarbij IMR werd vergeleken met FBP. De metingen werden uitgevoerd op plakjes van 0,8 mm en er werd getest op het MITA CT IQ-fantoom (CCT183, The Phantom Laboratory), onder menselijk toezicht.

Leer van uw collega's

Miniatuurweergave van de casestudy van dr. Gopal Punjabi

Betrouwbare diagnose met de eerste IQon Elite Spectral CT-scan

Bekijk de casestudy's van dr. Gopal Punjabi, Chief of Radiology, Hennepin Healthcare en ontdek hoe de IQon Elite Spectral CT waardevolle klinische inzichten biedt voor betrouwbaar ziektebeheer.

Miniatuurweergave van de casestudy van dr. Tariq Hameed

Verbeter de beeldkwaliteit en verlaag de stralingsdosis met IMR

Dr. Tariq Hameed, MD, Assistant Professor of Clinical Radiology and Imaging Sciences aan de Indiana University School of Medicine, deelt zijn ervaring in de klinische praktijk met een op kennis gebaseerde IR-techniek, zoals IMR.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Ondersteuning op elk moment

Pictogram Philips Education

Opleiding en training

Pictogram klantenservice

Klantenservice

Pictogram van Philips medical capital

Philips Capital

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.