CT-systemen en oplossingen

Er gebeuren verbazingwekkende dingen wanneer innovatie de zorgstandaard uitbreidt

 

In de hedendaagse klinische praktijk vormen toenemende werkdruk en complexiteit een aanzienlijke uitdaging voor het leveren van hoogwaardige zorg. Met Philips CT kunt u door zinvolle innovatie vanaf het begin de zorgstandaard voor diagnostiek, therapie en screening uitbreiden. Doe meer, met meer gemak en efficiëntie, voor uw patiënten en uw klinische teams.

CT 5300

Philips CT 5300

Intelligentie heruitgevonden

Ontdek de intense intelligentie die verweven is in elk aspect van dit hoogwaardige CT-systeem van begin tot eind. Maak gebruik van AI voor nieuwe klinische mogelijkheden en workflow-verbeteringen, evenals Virtual Imaging-gereedschap voor realtime samenwerking en levenslange services voor ongekende waarde.

Deep clinical insights

Diep klinisch inzicht

Beantwoord uitdagende diagnostische vragen en beïnvloed de resultaten voor patiënten aanzienlijk met de kracht van spectrale-detector CT, wat betekent dat elke scan voor elke patiënt spectrale resultaten oplevert, waardoor u meer kunt zien.

CT Option and upgrade

Vertrouwde prestaties en voorspelbare totale eigendomskosten

Help de totale zorgkosten te verlagen met innovatieve programma's zoals Technology Maximizer, die voorspelbare kosten mogelijk maken terwijl uw systemen up-to-date blijven met de nieuwste software en hardwareontwikkelingen van Philips

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

[1] *Based on Philips in-house assessment by five clinical experts, comparing manual positioning versus Precise Position in 40 clinical cases using a human body phantom.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.