Hoe Philips omgaat met COVID-19

We zetten ons in deze moeilijke tijd nog meer in om levens te verbeteren. Ter ondersteuning van zorgsystemen en zorgprofessionals hebben we de COVID-19-hub ontwikkeld.

Performance-oplossingen voor uw behoeften op het gebied van invasieve en niet-invasieve beademing

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Bij Philips helpen we u om data, technologie en, het allerbelangrijkste, mensen met elkaar te verbinden en oplossingen te bieden voor de uitdagingen die u tegenkomt bij het beademen van patiënten in het ziekenhuis en bij hen thuis. Wij passen geavanceerde technologie en diepgaande klinische inzichten toe om beademingsoplossingen te leveren waarmee u betere patiëntenzorg kunt leveren, afgestemd op de behoeften van de patiënt in de verschillende zorgomgevingen.

Zorg over het gehele continuüm

 

Philips biedt een breed scala aan invasieve en niet-invasieve ventilatoren die het hele zorgcontinuüm bestrijken en de behoeften van de patiënt en van zorgverleners in het ziekenhuis en in de thuisomgeving ondersteunen. Met onze oplossingen willen we een optimale klinische en patiëntervaring realiseren, zodat zorgsystemen en zorgverleners gemakkelijker de benodigde zorg kunnen leveren in de complexe en wisselende patiëntomstandigheden en zorgomgevingen bij de behandeling van respiratoire insufficiëntie.

Beademingsoplossingen
voor ziekenhuizen

V60 in gebruik

Ventilatoren van Philips voor invasieve en niet-invasieve beademing in het ziekenhuis zijn ontworpen voor de klinische behandeling van respiratoire insufficiëntie. Onze veelzijdige ziekenhuisventilatoren stellen zorgverleners in staat om snel te reageren op veranderingen in de toestand van de patiënt en bieden tegelijkertijd consistente kwaliteitszorg. Dankzij de schaalbaarheid en connectiviteit van onze beademingsoplossingen voor ziekenhuizen kan de workflow worden verbeterd, de tevredenheid onder patiënten worden vergroot en het aantal ziekenhuisopnamen worden teruggebracht.

Oplossingen voor
thuisbeademing

Trilogy Evo met masker voor onder de neus

Ventilatoren van Philips voor thuisbeademing zijn ontworpen voor behandeling van ademhalingsaandoeningen met invasieve en niet-invasieve therapie en bieden eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor thuis. Onze beademingsapparaten voor thuis zijn vanzelfsprekend gebouwd met de vertrouwde technologie van Philips en hebben gebruikersvriendelijke interfaces die de bediening voor patiënt en zorgverlener makkelijker maken. In combinatie met Care Orchestrator of Care Orchestrator Essence bieden onze oplossingen nuttige inzichten voor zorgteams zodat artsen en thuiszorgverleners hun zorg vanuit het ziekenhuis in de thuisomgeving kunnen bieden.

Pictogram van online training

Philips biedt ook doorlopende training, services en ondersteuning die essentieel zijn voor het leveren van klinische prestaties.  

DISCLAIMER

 

Opmerking: niet alle producten zijn in alle regio's verkrijgbaar. Neem contact op met uw vertegenwoordiger van Philips voor volledige beschikbaarheid van het portfolio.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.