Site planning

De middelen bieden om de klus te klaren 

Een goede site planning en -voorbereiding is van essentieel belang voor grootschalige installaties. De Philips-afdeling Site Planning staat klaar om u hierbij te ondersteunen, vanaf de eerste ontwerpen tot de volledige bouwkundige, elektrische en koeltechnische specificaties.

Hier vindt u de antwoorden op veel vragen over site planning, of u nu van plan bent Philips-apparatuur te kopen of hier nog geen beslissing over heeft genomen.

 

Aangepaste diensten

Naast het algemene materiaal dat u hier en op de community voor site planning vindt, levert de Philips-afdeling Site Planning diensten voor ruimteplanning en site voorbereiding op maat voor uw specifieke installatie.

Op basis van de specificaties van uw nieuwe Philips-apparatuur en lokale bouwkundige tekeningen ontwikkelen we site specifieke tekeningen die kunnen worden gebruikt om aanbestedingsdocumenten op te stellen en een schatting te maken van de bouwkosten.* Van deze site specifieke tekeningen kunnen we bovendien een 3D-visualisatie van de exacte ruimteomgeving maken, die u kunt gebruiken voor de vergunningsaanvraag. Neem contact op met uw Philips-accountmanager voor meer informatie.

 

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*

Final CEE consent

Ondersteuning voor site planning

Oplossingen voor site planning

Gewenste en interactieve ruimte-indelingen

Ideaal voor de eerste gesprekken over de site planning  

 

Lees meer

Philips-community voor site planning

De community voor site planning is bedoeld voor architecten, ingenieurs en aannemers en is een waardevolle bron van informatie over site planning.

 

Lees meer

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.