Site planning

De middelen bieden om de klus te klaren 

Een goede site planning en -voorbereiding is van essentieel belang voor grootschalige installaties. De Philips-afdeling Site Planning staat klaar om u hierbij te ondersteunen, vanaf de eerste ontwerpen tot de volledige bouwkundige, elektrische en koeltechnische specificaties.

Hier vindt u de antwoorden op veel vragen over site planning, of u nu van plan bent Philips-apparatuur te kopen of hier nog geen beslissing over heeft genomen.

 

Aangepaste diensten

Naast het algemene materiaal dat u hier en op de community voor site planning vindt, levert de Philips-afdeling Site Planning diensten voor ruimteplanning en site voorbereiding op maat voor uw specifieke installatie.

Op basis van de specificaties van uw nieuwe Philips-apparatuur en lokale bouwkundige tekeningen ontwikkelen we site specifieke tekeningen die kunnen worden gebruikt om aanbestedingsdocumenten op te stellen en een schatting te maken van de bouwkosten.* Van deze site specifieke tekeningen kunnen we bovendien een 3D-visualisatie van de exacte ruimteomgeving maken, die u kunt gebruiken voor de vergunningsaanvraag. Neem contact op met uw Philips-accountmanager voor meer informatie.

 

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Ondersteuning voor site planning

Oplossingen voor site planning

Gewenste en interactieve ruimte-indelingen

Ideaal voor de eerste gesprekken over de site planning  

 

Lees meer

Philips-community voor site planning

De community voor site planning is bedoeld voor architecten, ingenieurs en aannemers en is een waardevolle bron van informatie over site planning.

 

Lees meer

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.