Slaap- en beademingszorg in de thuisomgeving

Beademingszorg voor natuurlijke slaap

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op
Vorige

Slaap- en respiratoire zorg

Philips Respironics is een wereldleider op de slaap- en beademingsmarkt en biedt oplossingen die leiden tot gezondere patiënten, praktijken en bedrijven. Onze innovaties zijn gebaseerd op de werkelijke behoeften van de gebruikers van onze producten op het gebied van beademingszorg - slaapapneu, zuurstoftherapie, niet-invasieve ventilatie en respiratoire toediening van medicijnen.
 • Beheer therapietrouw

  Beheer therapietrouw

  Ontdek hoe Philips helpt bij therapietrouw door een efficiënte toegang tot de patiëntgegevens voor respitatoire monitoring & slaaptherapie.

 • Patiëntmaskers

  Patiëntmaskers

  Ontdek hoe Philips apneu maskers helpen de patiëntenzorg te verbeteren. Ontdek onze geavanceerde neus-, gezichts- en slaapmaskers.

 • Zuurstoftherapie

  Zuurstoftherapie

  Ontdek hoe Philips zuurstoftherapie vrijheid en flexibiliteit biedt in het gebruik en kosten vermindert. Verken de Philips zuurstofconcentratoren.

 • Slaaptherapie

  Slaaptherapie

  Ontdek hoe Philips slaaptherapie systemen zijn ontworpen op basis van de behoeften van patiënten. Meer informatie op de slaaptherapie te verbeteren.

 • Slaapdiagnostiek

  Slaapdiagnostiek

  Ontdek hoe slaapdiagnostiek helpt het zuurstofniveau te bewaken tijdens de slaap. Lees hoe Philips pulsoximetrie helpt bij het diagnosticeren van patiënten.

 • Thuisbeademing

  Thuisbeademing

  Ontdek hoe Philips apparaten voor thuisbeademing veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Meer informatie over onze invasieve en non-invasieve ventilatoren.

 • Verneveltherapie

  Verneveltherapie

  Ontdek hoe Philips compressors, inhalers en nebulizers patiënten met ademhalingsproblemen kunnen helpen. Bekijk onze producten voor de respiratoire toediening van medicijnen.