Advanced Molecular Imaging

Oplossingen voor Advanced Molecular Imaging en nucleaire geneeskunde

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op
Vorige

Advanced Molecular Imaging

Philips Advanced Molecular Imaging staat voor de moleculaire en hybride beeldvorming met lage doses, verbeterde detecteerbaarheid van laesies en de mogelijkheid om diagnostische informatie vrijwel overal en altijd te delen. Eerder waren we verantwoordelijk voor baanbrekende innovaties als Time-of-Flight PET, hybride SPECT/CT, whole body PET/MR en de introductie van ’s werelds eerste volledig digitale PET/CT. Nog steeds blijven we innoveren en bedenken we klinische toepassingen ter verbetering van de kwantitatieve nauwkeurigheid van moleculaire beeldvorming en voor het mogelijk maken van nieuwe klinische toepassingen, zoals de nauwkeurige controle van respons op kankertherapie en onderzoek naar ziekte.
 • Advanced Molecular Imaging - PET/CT

  Advanced Molecular Imaging - PET/CT

  Ontdek hoe Philips de beeldvorming met PET/CT-scanners verbetert met de Astonish TF-technologie. Ervaar 's werelds eerste en enige digitale PET/CT.

 • Advanced Molecular Imaging - SPECT

  Advanced Molecular Imaging - SPECT

  Ontdek hoe Philips SPECT scanners geïntegreerde oplossingen bieden voor het accuraat diagnosticeren van afwijkingen. Lees hier hoe SPECT bijdraagt aan betere zorg.

 • Clinical Solutions

  Clinical Solutions