Advisering

Modellering van klinische diensten

Wilt u meer weten over modellering van klinische diensten?
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Uw plannen voor dienstverlening en uw instelling verbeteren op basis van klinische modellen

Met onze methodologie op basis van klinische dienstverleningsmodellen helpen wij u het fundament te leggen voor een nieuw of herzien plan voor uw dienstverlening of instelling. Dit doen wij door een op scenario's gebaseerd overzicht te maken van de klinische diensten die uw zorginstelling moet leveren.

 

Samen met u zullen wij dienstverleningsscenario's verkennen, zodat u kunt bepalen welke aspecten van het zorgcontinuüm en welk tijdskader het meest relevant voor uw plan zijn. Met toegesneden modelleertools worden de gegevens achter de geselecteerde scenario's gevalideerd en waar nodig worden aanvullende gegevensanalyses uitgevoerd, zodat u meer inzicht in het potentieel van uw voorkeursscenario's krijgt. Onze consultants bieden u de expertise die u nodig hebt bij uw overwegingen en de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd wanneer u een traject uitstippelt op basis van uw verkozen dienstverleningsmodel. 

Een strategische benadering 

Met onze innovatieve Design Thinking-methodologie genaamd CoCreate faciliteren wij interactieve workshops met u en de betrokkenen in uw instelling om scenario's te creëren waarin uw klinische diensten, de realiteit van de markt en groeistrategieën een plaats vinden.

 

  • Analyse: de juiste procedures bepalen en de vraag voorspellen op basis van bevolkingskenmerken en profielen van toekomstige patiënten
  • Planning van klinische diensten: de vereisten voor de dienstverlening, instelling en personeelscapaciteit bepalen door geplande scenario's te koppelen aan verwachte aantallen patiënten
  • Klinische zorgstromen : de verwachte weg die de patiënt aflegt, beschrijven en zorg dragen voor soepele overgangen van begin tot eind door een reeks hoofdtrajecten te visualiseren met behulp van experience flow mapping.
  • Aanbevelingen:  Op basis van dataanalyse, inbreng van betrokkenen, scenario's voor klinische diensten en verwachte patiënttrajecten bevelen wij het juiste, schaalbare dienstverleningsmodel voor uw instelling aan.

 

Afhankelijk van uw vereisten en de beschikbare data kunnen modelleertools voor diensten worden aangepast aan de verwachte vraag, acuïteit of capaciteit. De tools kunnen tevens worden geoptimaliseerd voor groei en efficiëntie om een flexibel model te verkrijgen.

modellering van klinische diensten

Bewezen resultaten*

Middels innovatieve, samenwerkingsgerichte en patiëntgerichte bijdragen heeft Philips klanten geholpen om het juiste model voor zorgplanning te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in instellingsplannen die zijn afgestemd op de klinische behoeften.

 

  • Een grote instelling voor acute en poliklinische zorg op twee locaties werd ontworpen met subspecialisaties op het gebied van diagnostiek, cardiologie, gastro-enterologie en gynaecologie waarbij een nieuw zorgmodel met zeggenschap voor de patiënt werd gecreëerd in een nieuwe gemeenschap
  • Een nieuw stelsel voor cardiologische diensten en faciliteiten werd ontwikkeld dat het gehele spectrum van interventie tot rehabilitatie omvatte, inclusief doorverwijzingstrajecten en overplaatsingen.
  • Een multigespecialiseerde interventionele ambulante diabeteskliniek werd opgezet op basis van een innovatief zorgmodel waarbij de betrokkenheid van patiënten werd vergroot en technologie werd aangewend om patiënten te behandelen op basis van risiconiveau
  • Een grote private zorggroep werd ondersteund bij het veranderen van de bestaande verouderde instellingen in winstgevende, moderne zorg- en wellnesscentra die voldoen aan de verwachtingen van de bevolking en passen bij het plaatselijke medische aanbod.
  • Een investeringsgroep werd geholpen bij het ontwikkelen van een klinisch dienstverleningsmodel en conceptueel ontwerp om toegankelijke, hoogwaardige zorgdiensten te leveren in Siberië in Rusland

ervaringsstroom

Details van deze afbeelding zijn om privacygerelateerde redenen onleesbaar gemaakt.

* Resultaten van casestudy's bieden geen voorspellingen voor resultaten in andere casussen. Resultaten in andere gevallen kunnen variëren.

Maak kennis met ons team

Werner Satter

Leon Kempeneers

Senior Director en Lead Partner Benelux - Healthcare Transformation Services, Philips

Arlette Stierman

Arlette Stierman

Healthcare Consultant Benelux markt

Fenna Janssen

Fenna Janssen

Healthcare Consultant Benelux markt

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

Meer praktijkgebieden

 

Meer informatie over onze Healthcare Consulting Services voor uw organisatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.