Consulting

De complexiteit van de zorgverlening beheren met behulp van zorgadvies

Hervorming van de gezondheidszorg. Vergrijzing en steeds complexere patiëntenpopulaties. Groeiende economische beperkingen. Tegenwoordig werken ziekenhuizen en gezondheidszorgsystemen onder een enorme druk; ze moeten besluitvaardig optreden om te kunnen voldoen aan de stijgende zorgvraag.

"Het opzetten van onze Healthcare Transformation Services-activiteit was een direct antwoord op de complexiteit van zorgverlening overal ter wereld. Met onze expertise op gebied van zorgadvies ondersteunen we zorgverleners bij het verbeteren van patiëntresultaten, het leveren van meerwaarde, het verbeteren van de toegankelijkheid van de zorg en, uiteindelijk, de toekomst van de gezondheidszorg."

 

Frans van Houten

President en CEO Koninklijke Philips  

Wij zien dit als een unieke kans om de klinische en zakelijke basisprincipes binnen het zorgcontinuüm te verbeteren. Onze aangepaste, patiëntgerichte strategieën en programma's zijn ontworpen om leidinggevenden in de gezondheidszorg te helpen. Wij focussen met ons zorgadvies op het produceren van duurzame, toonaangevende resultaten.

Onze unieke inzichten en ervaring maken een geïntegreerde benadering van zorgoptimalisatie mogelijk, die zowel holistisch, pragmatisch als leverancier-onafhankelijk is. Philips kan een partner zijn die totale oplossingen biedt in de overgang naar op waarde gebaseerde zorg - voor patiënten, medewerkers en de gemeenschap.    

 

Meer informatie over onze Healthcare Transformation Services.

Contact
*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op
Vorige

Clinical and Business Performance Improvement

Betere prestaties door operational excellence  

Het voortdurend doorvoeren van verbeteringen van klinische, operationele en financiële resultaten zijn de onderscheidende kenmerken van een moderne, hoogwaardige gezondheidszorgorganisatie.

 

Lees meer

Healthcare Experience Solutions

Het transformeren van de zorgervaring voor patiënten, hun gezinnen en hun zorgverleners

Onze healthcare consultancy helpt de zorgomgeving te transformeren in een comfortabele en rustgevende omgeving voor patiënten en in een efficiënte en motiverende werkomgeving voor het personeel.

 

Lees meer

Managed Services

Managed Services

Voldoen aan uitgebreide technologische behoeften voor langdurig succes

Het hebben van een strategische partner die streeft naar het verbeteren van de patiëntenzorg door middel van zinvolle innovatie kan een belangrijke onderscheidende factor zijn voor gezondheidszorgsystemen.

 

Lees meer