HealthSuite Digital Platform

Veilige, schaalbare  en  robuuste device-cloudservices

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Consumenten zijn tegenwoordig gewend aan een wereld waarin apparaten, apps en diensten naadloos op elkaar aansluiten over het internet. Er is nu een oplossing waarmee u uw producten eenvoudig en moeiteloos op elkaar kunt laten aansluiten, zodat u zich kunt concentreren op wat echt telt: uw klanten.

 

De HealthSuite Device Cloud biedt bewezen, betrouwbare connectiviteitsdiensten voor apparaten op wereldwijde schaal, inclusief een speciale service op het vasteland van China. Het ondersteunt alle soorten aangesloten apparaten of mobiele apps. Daarnaast wordt het ondersteund door meer dan 10 jaar ervaring met miljoenen producten die al door het platform worden ondersteund.

 

Omdat het platform wordt aangeboden op basis van Platform-as-a-Service (betaling per gebruik), als onderdeel van ons HealthSuite digitale platform, vermijdt u de kosten en inspanningen van het opzetten, onderhouden en beheren van uw eigen back-end. In plaats daarvan worden uw online servicecommunicaties, zoals firmware-updates, gebruikersregistratie en gegevensverzameling, eenvoudig en soepel afgehandeld via ons schaalbare platform.

 

Contact

Elk soort apparaat of app naadloos aansluiten

HealthSuite Device Cloud

Ontdek hoe de HealthSuite Device Cloud veilig en eenvoudig miljoenen apparaten en apps met elkaar verbindt via onze Platform-as-a-Service-oplossing.

 

 

 

 

Meer informatie over het aansluiten van uw product

 

Contact

Moeiteloze connectiviteit met 24/7 ondersteuning

Door de producten van onze klanten te verbinden met de Philips HealthSuite Device Cloud kunnen we apparaten probleemloos updaten en waardevolle gebruiksgegevens verzamelen. Tegelijkertijd zorgt onze 24/7 monitoring en ondersteuning ervoor dat de HealthSuite Device Cloud een zeer stabiele en betrouwbare keuze is voor de connectiviteit van uw apparaat.

Infographic HealthSuite Device Cloud
ISO Information Security

Philips HealthSuite device cloud is ISO 27001 gecertificeerd

Wat is trending

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.