Informatie over HealthSuite

Open een wereld van  cloud-based samenwerkende zorg

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Het digitale platform HealthSuite staat voor een nieuw tijdperk van geïntegreerde zorg voor zowel patiënten als zorgverleners, omdat de gezondheidszorg zich steeds meer buiten de muren van het ziekenhuis afspeelt; in onze huiskamers en dagelijks leven.

 

HealthSuite wordt ondersteund door salesforce.com en is een open, cloud-based platform waarin klinische en andere gegevens van diverse apparaten en bronnen worden verzameld, met elkaar in correlatie worden gebracht en geanalyseerd.

 

Zorgverleners, ketenpartners en individuele personen hebben toegang tot gegevens met betrekking tot persoonlijke gezondheid, specifieke aandoeningen van de individuele patiënt en volledige populaties. Op die manier kan de zorg beter worden gepersonaliseerd en krijgen mensen meer controle over hun eigen gezondheid, welzijn en levensstijl.

 

Door oplossingen vanuit het ziekenhuis te laten aansluiten op de thuissituatie, kunnen we de weg vrijmaken naar een gezonder leven en welzijn in het hele zorgcontinuüm. Privacy, dataveiligheid en autorisatie hebben hierbij onze hoogste prioriteit.

Patiëntmanagement zal nooit meer hetzelfde zijn

HealthSuite Digital Platform

HealthSuite-gegevens kunnen worden opgevraagd via eCareCompanion en eCareCoordinator - onze cloud-based mobiele apps die zijn ontworpen voor zowel patiënt als zorgverlener.

De vitale waarden van een patiënt kunnen thuis worden bewaakt.

De vitale waarden van een patiënt kunnen thuis worden bewaakt en gevolgd via aangesloten apparaten. Gegevens worden verzonden naar het platform en kunnen worden opgevraagd via een mobiele app.

Zorgverleners hebben realtime toegang tot de medische gegevens van de patiënt

Zorgverleners hebben realtime toegang tot de medische gegevens van de patiënt en kunnen de zorg aanpassen en bevindingen delen met specialisten. Gegevens worden geanalyseerd om trends en waarschuwingstekens aan te geven.

Zowel de patiënt als de zorgverlener kan kiezen om informatie te delen

Zowel de patiënt als de zorgverlener kan kiezen om informatie te delen met familie of sociale netwerken, zodat de algemene gezondheid binnen en buiten het ziekenhuis beter kan worden beheerd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt HealthSuite?

Ontdek de technologie achter HealthSuite en hoe het open platform en openbare API mogelijkheden bieden om gegevens te gebruiken ten behoeve van een beter aangesloten, continue zorg.

Samenwerken om de zorgverlening opnieuw vorm te geven

Philips en het toonaangevende 'enterprise cloud-computing' salesforce.com zijn een strategisch samenwerkingsverband aangegaan om een nieuwe wereld van gegevensuitwisseling en interoperabiliteit van apparaten mogelijk te maken vanuit de ziekenhuiskamer naar de woonkamer.

 

Door gebruik te maken van het Salesforce1-platform maakt HealthSuite de verzameling, integratie en analyse mogelijk van klinische en andere gegevens vanuit meerdere bronnen, zoals medische dossiers, beeldvormings- en bewakingsgegevens, evenals persoonlijke apparaten en technologieën.

 

HealthSuite is in combinatie met salesforce.com ontworpen als een open ecosysteem voor apps ontwikkeld door derden, met het potentieel om zowel de professionele zorgverlening als het continue persoonlijke gezondheidsmanagement te transformeren.

 

Lees de aankondiging

Salesforce

"We zijn begonnen aan een nieuw overgangstijdperk voor de gezondheidszorg. De technologie stelt ons in staat betrokken te zijn  en te  zorgen voor patiënten op een  nieuwe, diepgaande wijze."

 

—Marc Benioff, voorzitter en CEO, salesforce.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.