Onderzoek in de gezondheidszorg

Op een wereld van    cloud-based, samenwerkende zorg

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Philips en salesforce.com werken samen aan de hervorming van de gezondheidszorg

Stelt u zich een cloudgebaseerd gezondheidsplatform voor met apps voor het hele zorgcontinuüm, van zelfzorg en preventie tot diagnose en behandeling en zelfs tot herstel en wellness. Dat is de visie achter ons nieuwe samenwerkingsverband met salesforce.com. De tijd is rijp voor dit idee.

"Met dit strategische samenwerkingsverband komt Philips steeds dichter bij het leveren van real time digitale gezondheidszorgoplossingen", zegt Frans van Houten, Chief Executive Officer van Koninklijke Philips.

 

Wees snel en doortastend

Snelheid is de nieuwe standaard voor het bedrijfsleven en de gezondheidszorg vormt daarop geen uitzondering. Door MRI's aan te sluiten op röntgenapparatuur en patiëntmonitoren kunnen kritieke gegevens worden gedeeld. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt voor on-demand, real time samenwerking tussen artsen en patiënten, van het ziekenhuis tot thuis.

We willen een cloudgebaseerd informaticaplatform voor de gezondheidszorg met open API's en SDK's ontwikkelen. Dit maakt samenwerking en betere workflows mogelijk, evenals de integratie van gegevens uit wereldwijde bronnen.

Bent u een IT-professional in de gezondheidszorg en wilt u op de hoogte blijven van deze spannende nieuwe ontwikkelingen?

Meld u hier aan voor meer informatie en de laatste nieuwtjes.

 

Aanmelden

Patiëntbeheer zal nooit meer hetzelfde zijn

"Dit is een geweldige kans om de zorgverlening te hervormen en optimaliseren."

 

- Frans van Houten, CEO van Koninklijke Philips

Open platform. Nieuwe standaarden.

 

Deze toonaangevende gezondheidszorgtechnologie is het resultaat van een strategisch samenwerkingsverband tussen Philips en salesforce.com. Philips heeft een leidende positie op het gebied van medische technologie, klinische toepassingen en klinische informatiekunde, terwijl salesforce.com toonaangevend is op het gebied van 'enterprise cloud computing', innovatie en customer engagement. Samen maken ze dit cloudgebaseerde platform tot de nieuwe standaard en wat nog belangrijker is: tot de nieuwe open standaard.

"Dit is een overgangstijdperk voor de gezondheidszorg. Dankzij de technologie kunnen we op vernieuwende manieren in contact komen met patiënten en met elkaar", aldus Marc Benioff, voorzitter en CEO van salesforce.com.

De eerste resultaten zijn veelbelovend

 

De nieuwe klinische toepassing Philips eCareCoordinator is al ontwikkeld voor het platform en wordt binnenkort gelanceerd. Met deze geïntegreerde zorgtoepassing kunnen artsen samenwerken en duizenden patiënten in real time bewaken.

Het is de start van een heel 'ecosysteem' van innovatieve mogelijkheden die mensen helpen om gezonder te leven.

 

Infographic downloaden

Wat is trending

Nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.