Terug
×

MAAK KENNIS MET DE PHILIPS SHAVER SERIES 9000 - NIET VAN DEZE WERELD.

Mogelijk het meest geavanceerde scheerapparaat van onze planeet

Een scheerbeurt van topkwaliteit
Wilt u de beste scheerbeurt ooit – en dit gevoel elke keer weer wanneer u zich scheert? Dan is het tijd om kennis te maken met de Philips Shaver Series 9000. Dit is ons technologisch meest geavanceerde scheerapparaat ooit en daarom konden we de verleiding niet weerstaan om het onder een aantal extreme condities te testen. Een daarvan was gewichtloosheid: onze testpiloot had een geweldige scheerbeurt.

Wetenschappelijke experimenten in de ruimte
De ultieme test voor welk product ook is om het in een raketgestuurd vervoermiddel te plaatsen en het de ruimte in te schieten. Dit is de reden waarom onze partner XCOR Space Expeditions wetenschappelijke experimenten zal verrichten tijdens de ruimtevluchten die het binnenkort gaat uitvoeren. Per slot van rekening weet u dat u iets heel bijzonders in handen hebt wanneer het perfect presteert op 100 km boven de aarde. Wat betreft de Philips S9000, wij zijn er al van overtuigd dat dit zo is. En wel hierom:

 

V-Track Precision-mesjes
Kijk eens goed naar het roterende scheerhoofd. De buitenste ring is voorzien van V-vormige geometrische sleuven om de meeste haartjes te pakken. De speciale tanden op de binnenste ring zijn bedoeld om lange en platliggende haartjes te pakken en af te snijden. Het resultaat: gladgeschoren in minder handbewegingen en met een ongeschonden huid.

Contourdetectietechnologie
De Philips S9000 omarmt uw gezicht dichter dan welk ander model ook. De scheerunit zelf draait achteruit, vooruit, naar links en rechts. Bovendien bewegen de primaire en secundaire kantelringen onafhankelijk van de scheerunit achteruit, vooruit, naar links en rechts. Het totale aantal van acht mogelijke bewegingen resulteert in een uniek, superglad scheerresultaat.

Persoonlijke comfortinstellingen
Een beetje gevoelig vandaag? Of hebt u haast? Pas uw scheerervaring aan met de instelling gevoelig (1800 toeren per minuut), normaal (2000 toeren per minuut) of snel (2200 toeren per minuut).

 

AquaTec voor nat en droog scheren
Dankzij de AquaTec-afdichting is de Philips Shaver Series 9000 volledig waterdicht. U kunt zelfs onder de douche scheren. Daarbij kunt u schuim of gel gebruiken voor een extra soepele scheerbeurt, maar droog scheren kan ook.

Smart Clean-systeem
Dit speciale schoonmaaksysteem bezorgt u elke dag een glad scheerresultaat. Het zorgt ervoor dat uw scheerapparaat met een enkele druk op de knop wordt gereinigd, gedroogd, opgeladen en gesmeerd. Dankzij het dubbele filter kunt u afscheid nemen van geschoren haartjes en gel op de scheerhoofden, en optimale prestaties tegemoetzien gedurende de hele levensduur van het scheerapparaat.

Gratis ruimtevluchten
Behalve dat u er handige accessoires bij krijgt, zoals een baardstyler, een trimmer en een reinigingsborstel, kunt u bovendien een gratis reis naar de ruimte winnen. De Philips Shaver Series 9000 is nu al het scheerapparaat bij uitstek voor hoogvliegers en kan u ook nog een vlucht met het ruimteschip XCOR Lynx opleveren. Als u meer wilt weten over deze bijzondere kans, kunt u zich nu opgeven voor de missie.