Prestigo

Universele afstandsbediening

  Prestigo

  Universele afstandsbediening

  Toont alleen de knoppen die u echt nodig hebt

  U kunt nu eindelijk al uw afstandsbedieningen wegdoen en vervangen door één mooi apparaat. De Prestigo SRU9600 heeft niet alleen alle functies van uw originele afstandsbedieningen, maar is ook eenvoudiger en handiger in gebruik.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Toont alleen de knoppen die u echt nodig hebt

Ontwikkeld voor een eenvoudige bediening van uw apparatuur

 • Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Met een macro kunt u met één druk op de knop een hele reeks bewerkingen uitvoeren. Een macro combineert een reeks voorgeprogrammeerde opdrachten onder één knop. Met één druk op de knop kunt u dus een reeks functies gebruiken.

 • 8-in-1-afstandsbediening voor al uw home entertainmentapparatuur

  Met de universele afstandsbediening kunt u tot wel 8 apparaten van vrijwel alle merken programmeren en bedienen.

 • Uitgebreide database met IR-codes voor de meeste apparaten en merken

  Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Als u de juiste infraroodcodes selecteert in de database voor de apparaten die u wilt bedienen, kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk.

 • Geeft op het aanraakgevoelige scherm alleen de toetsen weer die u nodig hebt

  Via de gesegmenteerde weergavetechnologie die speciaal is geïnverteerd, worden alleen die toetsen verlicht die nodig zijn om een specifiek apparaat te bedienen. U hoeft dus niet te zoeken naar de juiste knoppen.

 • Eenvoudige toegang tot geavanceerde functies via het interactieve LCD-scherm

  Het interactieve LCD-scherm is een dot-matrix-LCD-scherm met 4 regels dat u door de instellingen en de verschillende apparaten leidt.

 • LCD-scherm met achtergrondverlichting voor in het donker

  Achtergrondverlichting is een functie waarbij het LCD-scherm of toetsenpaneel wordt verlicht wanneer het donker is. De twee meest voorkomende typen achtergrondverlichting zijn LED en EL (elektroluminiscent). Achtergrondverlichting met LED's op afstandsbedieningen zijn normaal gesproken helder maar ongelijk verdeeld met een gele of groene kleur, terwijl EL-schermen egaal zijn met witblauwe, witte of groene schaduwen.

 • Bediening via draaicursor voor snelle menunavigatie

  Een cursor in de vorm van een draaiwieltje biedt u de mogelijkheid om door het installatiemenu en de apparaatpagina's te navigeren, zowel met de wijzers van de klok mee als tegen de wijzers van de klok in.

 • U hebt geen handleiding nodig bij de installatie

  In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen, waarbij u een driecijferige code dient in te voeren om een merk en een apparaat op te geven, biedt deze afstandsbediening stapsgewijze instructies op het apparaat om uw apparatuur in te stellen, ongeacht het merk.

 • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

  De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in