Afstandsbediening

  TV Combo

  Afstandsbediening

  Zo hebt u de TV weer onder controle

  De ideale vervanger voor defecte of zoekgeraakte afstandsbedieningen van Philips die na 1980 zijn geproduceerd (RC5 en 6).

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Zo hebt u de TV weer onder controle

 • De ideale vervanger voor defecte Philips TV-afstandsbedieningen

  Als u de afstandsbediening van uw Philips TV kwijt bent of als hij defect is, is deze afstandsbediening de ideale vervanger. Hij beschikt over alle Philips TV-functies, inclusief de basisfuncties voor de videorecorders en DVD-spelers van Philips. Aangezien u op de toetsen dezelfde symbolen aantreft als op uw oorspronkelijke afstandsbediening, kunt u snel aan deze afstandsbediening wennen.

 • Ook voor basisfuncties-instellingen van VCR en DVD-spelers van Philips

  U hoeft niet meer telkens van afstandsbediening te wisselen als u een film wilt zien op uw DVD-speler of videorecorder van Philips. Op de afstandsbediening bevinden zich de basisfuncties afspelen, stoppen, vooruitspoelen, achteruitspoelen, opnemen en de timer. Dit is ook de perfecte oplossing voor een TV/video-combi of TV/DVD-combi.

 • De Shift-toets geeft toegang tot secundaire toetsfuncties

  De Shift-toets geeft elke toets twee functies, waardoor de veelzijdigheid van uw universele afstandsbediening wordt verdubbeld.

 • Snelle toegang tot functies zoals instellingen en tekst-TV

  Belangrijke functies, zoals het instellingenmenu en tekst-TV, hebben duidelijke, specifieke toetsen die de bediening van de apparatuur eenvoudiger maken.

 • Batterijen zijn inbegrepen, dus uitpakken en zappen maar

  Gebruik de nieuwe universele afstandsbediening direct uit de verpakking. U hoeft zelfs geen extra batterijen te kopen.

 • Bel de gratis helpdesk voor vragen en ondersteuning

  Als u problemen of vragen hebt over de universele afstandsbediening, of als een functietoets van de originele afstandsbediening niet wordt overgenomen door het uitgebreide, ingebouwde codegeheugen van de afstandsbediening, kunt u zeven dagen per week contact opnemen met de helpdesk.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in