Digitaal fotoalbum

  Digitaal fotoalbum

  Deel uw verhaal in realtime

  Houd contact met familie en vrienden met de Philips SPH9608 digitale fotolijst. In een paar eenvoudige stappen kunt u direct en draadloos foto's van uw vrienden uit e-mail en van Facebook synchroniseren. U hebt geen PC of software nodig. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Digitaal fotoalbum

20, 3 cm (8 inch), Aanraakbediening op rand SPH9608/12 Soortgelijke producten zoeken

Deel uw verhaal in realtime

Directe synchronisatie van Facebook-foto's

 • Keuze uit 15 leuke geanimeerde klokken voor tijdweergave met een persoonlijke touch

  15 leuke geanimeerde klokken voor tijdweergave met een persoonlijke touch.

 • Automatische in-/uitschakeling van het scherm bij vooraf ingestelde tijden voor energiebesparing

  De timer schakelt PhotoFrame in en uit op ingestelde tijden. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want hierdoor bespaart u tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame.

 • Touchscreen voor een geweldige kijkervaring

  Bedien uw digitale fotoalbum eenvoudig met een druk op de knop of een aanraking van het scherm. Met het touchscreen kunt u foto's eenvoudig verplaatsen, toevoegen of verwijderen. Dankzij het menu met pictogrammen is de Philips digitale fotolijst makkelijk in gebruik. Het touchscreen zorgt voor een geweldige kijkervaring.

 • U kunt foto's nu direct per e-mail in uw fotoalbum ontvangen

  U kunt foto's direct per e-mail in uw fotoalbum ontvangen. Het fotoalbum is verbonden met internet. Voer uw e-mailadres in en deel het adres met uw familie en vrienden. Als zij een foto naar dit adres sturen, wordt de foto automatisch weergegeven in een fotopresentatie op uw Philips digitale fotolijst. U hebt geen PC of software nodig. De verzonden foto's worden ook automatisch gesorteerd op afzender, zodat u ze later eenvoudig kunt vinden.

 • Foto's van vrienden van Facebook, Flickr of Picasa synchroniseren

  Beleef alles direct. Het fotoalbum is verbonden met internet, zodat de foto's van uw vrienden automatisch via uw sociale netwerkaccounts worden gesynchroniseerd. Stel uw favoriete fotoaccounts in op het album en kies uw account(s): Facebook, Picasa en/of Flickr. Op het moment dat een van uw vrienden nieuwe foto's uploadt naar deze accounts, worden ze direct weergeven in uw fotoalbum. Tevens kunt u uw vriendenlijst aanpassen met behulp van de privacy-instelling. Blijf eenvoudig in contact met familie en vrienden zonder PC of software.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in