Digitaal PhotoFrame

  Digitaal PhotoFrame

  Kijk, soort zoekt soort.

  Ga voor grappig of juist sentimenteel. Op de Philips SPF4628 digitale fotolijst kunt u foto's opleuken met verrassende teksten, fotocollages maken en leuke geanimeerde klokken instellen. Een onvergetelijk speciaal cadeau. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Kijk, soort zoekt soort.

 • Eénknopsbediening: complete bediening met slechts één druk op de knop

  Eénknopsbediening: complete bediening met slechts één druk op de knop

  Aan de bovenkant van de Philips digitale fotolijst zit een grote knop. Hiermee kunt u schakelen tussen de meestgebruikte functies: in-/uitschakelen, fotopresentatie en klokdisplay. Door de locatie en grootte van de knop is de fotolijst makkelijk en snel te bedienen. Praktischer en eenvoudiger kan het niet!

 • Voeg uw eigen foto's en berichten toe

  Voeg uw eigen foto's en berichten toe in 3 eenvoudige stappen. 1. Kies uw foto 2. Voeg een persoonlijk bericht toe 3. Klaar is uw cadeau!

 • Doe inspiratie op met de ingebouwde wenskaarten

  Weet u niet wat u wilt zeggen? Geen nood, wij hebben een groot aantal inspirerende en oprechte berichten toegevoegd waaruit u kunt kiezen. Voeg een van deze berichten toe of maak een aangepast bericht.

 • Zorg voor verrassingen in de toekomst met de ingebouwde tijdklok

  Stel een tijdklok in voor uw foto's met persoonlijke boodschap. Die foto's worden dan weergegeven tijdens een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid. Een fantastische manier om voor een verrassing te zorgen!

 • Automatische in-/uitschakeling van het scherm bij vooraf ingestelde tijden voor energiebesparing

  De timer schakelt PhotoFrame in en uit op ingestelde tijden. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want hierdoor bespaart u tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame.

 • Keuze uit 15 leuke geanimeerde klokken voor tijdweergave met een persoonlijke touch

  15 leuke geanimeerde klokken voor tijdweergave met een persoonlijke touch.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in