NL
FR
1

Multimedialuidsprekers 2.1

  -{discount-percentage}%

  Multimedialuidsprekers 2.1

  PC-luidspreker met krachtig, rijk geluid

  Het uitgangsvermogen van 50 W van deze SPA7355/12, ondersteund door de baspoorttechnologie die door SPD™ is gepatenteerd, zorgt voor diepe, ronde tonen met minder vervorming. Het ontwerp met de tweeweg tweeter en woofer produceert optimaal geluid met zowel hoge en lage als mid-range frequenties. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

PC-luidspreker met krachtig, rijk geluid

Het uitgangsvermogen van 50 W van deze SPA7355/12, ondersteund door de baspoorttechnologie die door SPD™ is gepatenteerd, zorgt voor diepe, ronde tonen met minder vervorming. Het ontwerp met de tweeweg tweeter en woofer produceert optimaal geluid met zowel hoge en lage als mid-range frequenties. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Multimedialuidsprekers 2.1

SPD™-baspoort, Satellietluidspreker van 2, 75 inch, Subwoofer van 5, 25 inch, 120 W SPA7355/12 Soortgelijke producten zoeken

PC-luidspreker met krachtig, rijk geluid

Ongekende luisterbelevenis

 • Innovatieve SPD™-baspoorttechnologie voor diepe, ronde tonen

  Innovatieve SPD™-baspoorttechnologie voor diepe, ronde tonen

  Philips Sound Purification Duct (SPD) baspoorttechnologie levert de diepe, zuivere tonen van het originele basgeluid. Op het binnenoppervlak van de baspijp is SPD-schuimmateriaal aangebracht en dankzij de door Philips ontwikkelde speciale akoestische demping wordt de ruisturbulentie gereduceerd en de tuning frequentie gestabiliseerd. Technische tests van Philips en consumententests wijzen uit dat deze buffer een minder vervormd, zuiverder basgeluid oplevert.

 • Tweeweg tweeter + woofer

  Tweeweg tweeter + woofer

  Een dual-range luidspreker met twee drivers produceert hoge frequenties vanuit de tweeter en lage en mid-range frequenties vanuit de woofer. Dit zorgt voor een maximaal uitgangsvermogen met een meer uitgebalanceerd geluid dan dat van de algemeen gebruikte eenrichtingsstructuur, waarbij een enkele driver alle frequenties moet produceren. U geniet met deze nieuwste serie luidsprekers van Philips van een betere akoestiek, met kristalheldere stemmen en hoge tonen naast een solide bas, en dat alles voor een scherpe prijs.

 • Tweeter van Mylar voor high definition geluid

  Tweeter van Mylar voor high definition geluid

  Het unieke materiaal Mylar dat in de tweeters is gebruikt, zorgt voor een ongelooflijke geluidsdefinitie. Het volledige bereik van hoge frequenties wordt perfect weergegeven. Muziek komt tot leven en films klinken zoals ze zijn bedoeld. Als integraal onderdeel van de tweerichtingsstructuur verbetert de tweeter de hoge frequenties, met als resultaat een helderder, ruimtelijker en preciezer geluid, in samenwerking met de woofer. Verbeterde helderheid betekent dat u alle verschillende elementen in de muziek herkent. Luister naar de afzonderlijke instrumenten, de helder klinkende stemmen en geniet van elk verfrissend detail van uw muziek.

 • Handige AUX-ingang en hoofdtelefoonaansluiting op voorzijde van luidspreker

  Handige AUX-ingang en hoofdtelefoonaansluiting op voorzijde van luidspreker

  U kunt nu nog gemakkelijker en handiger van uw favoriete muziek en entertainment genieten, via de AUX-ingang en hoofdtelefoonaansluiting op de voorzijde van deze luidsprekers. Gewoonlijk moet u de 3,5 mm-stekker uit de computer halen als u een ander apparaat dan uw PC wilt aansluiten en dat is niet altijd praktisch. Maar met de AUX-ingang en hoofdtelefoonaansluiting op de voorzijde kunt u snel en gemakkelijk rechtstreeks naar muziek van bijna alle apparaten luisteren.

 • Totaal uitgangsvermogen van 50 W RMS

  Dit systeem heeft een totaal uitgangsvermogen van 50 W RMS. RMS staat voor Root Mean Square, wat een veelgebruikte maat is voor audiovermogen, ofwel het elektrische vermogen dat van een audioversterker naar een luidspreker wordt overgebracht, gemeten in watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen die wordt afgeleverd en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen het gegenereerde geluidsvermogen. Hoe hoger het wattage, hoe groter het geluidsvermogen dat door de luidspreker wordt uitgezonden.

 • PP-drivermateriaal

  Het zachte polypropyleen (PP) in de driver zorgt voor betere hoge frequentiegeluiden. Het helpt bij de geluidsdistributie en geeft het geluid meer zuiverheid en balans. Dit lichte materiaal is eenvoudiger te integreren met de tweeter en geeft minder trilling.

 • De goed gedempte driver vermindert trillingen en vervorming van het geluid

  Bij een enkele luidspreker ontstaan doorgaans trillingen in een specifiek frequentiegedeelte nabij de rand van een diafragma, wat vaak leidt tot enige geluidsvervorming. Om dit te voorkomen wordt gebruik gemaakt van Mylar, een uniforme monomeer en een veel lichter materiaal dan meestal wordt gebruikt, rondom de driverkegel. De kegel wordt in een perfect symmetrische ring verpakt, waarvan het dempende effect de asynchrone trillingen onderdrukt. Het resultaat is een beter uitgebalanceerd en natuurlijk geluid.

 • Aantrekkelijke hoogglanzende afwerking

  De hoogglanzende zwarte afwerking ziet er fantastisch uit in zowel een klassiek als modern interieur.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in