Draadloze telefoon

  Draadloze telefoon

  Uw leven wordt zó SIMpel

  Dankzij de mogelijkheid om uw SIM-kaart te kopiëren maakt u van de SE4-telefoon een verlenging van uw mobiele telefoon. Met SMS-berichten, achtergrondverlichting en nummerweergave is deze telefoon net zo compleet als uw mobieltje.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Uw leven wordt zó SIMpel

 • Compleet telefoonpakket, inclusief basisstation en 2 handsets

  Een handig Plug & Play-telefoonpakket, inclusief basisstation en 2 handsets.

 • Gebruik twee handsets in aparte kamers om geluid te verzenden

  Maakt u zich zorgen over uw slapende baby? U hoeft niet voortdurend een kijkje te gaan nemen in de babykamer. Dankzij de babysitmodus kunt u overal in huis naar de baby luisteren.

 • Gratis intercom - gratis interne gesprekken tussen handsets

  U hoeft niet alles te laten vallen waarmee u bezig bent om de handset aan uw zoon te gaan geven wanneer een van zijn vrienden belt: u kunt gewoon gratis de handset in zijn slaapkamer bellen en het gesprek doorverbinden.

 • Mogelijkheid tot kopiëren SIM-kaart

  Met de mogelijkheid tot het kopiëren van SIM-kaarten kunt u het hele telefoonboek van uw mobiele telefoon in slechts enkele seconden overbrengen naar uw thuistelefoon.

 • Contact via SMS-berichten

  SMS is een eenvoudige manier van communicatie via de telefoonlijn. U typt eerst uw tekst off line en als u klaar bent, stuurt u die naar zo veel mensen als u maar wilt.

 • De naam en het nummer van degene die belt, verschijnt op het scherm

  De naam van de persoon of het bedrijf waardoor u wordt gebeld, verschijnt op het scherm van de telefoon. Zowel de naam van iemand die voor het eerst belt als die van iemand die vooraf in de telefoon is geprogrammeerd kan worden weergegeven.

 • Luidsprekertelefoon - handsfree praten

  De handsfree modus maakt gebruik van een ingebouwde luidspreker om de stem van de beller te versterken, zodat u tijdens een gesprek kunt praten en luisteren zonder de telefoon aan uw oor te houden. Dit is vooral nuttig als u het gesprek met meerdere mensen wilt volgen of als u tijdens het gesprek aantekeningen wilt maken.

 • Verlicht scherm en toetsenpaneel

  Met het verlichte scherm en toetsenpaneel kunt u met weinig licht alles duidelijk zien en bedienen

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in